fotobehang op maat

WANDenWOONdeco.nl Kies je behang!
WANDenWOONdeco.nl Kies je behang!

Ga voor naadloos!

Ons fotobehang is naadloos! Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Krasvrij, kreukvrij en scheurt niet. Gemakkelijk te monteren uit een stuk.  Voor de keuken en badkamer neem contact met ons op en vraag advies.MATCH met onze woonaccessoires!

Kies voor AIRTEX naadloos fotobehang!

Ben je toe aan een nieuwe sfeer in je interieur? Dan is de keuze voor ons hoogwaardig airtex naadloos fotobehang snel gemaakt. Het is namelijk naadloos! Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Kies airtex naadloos behang. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Dit maakt het behang eenvoudig te monteren. Door de PVC toplaag is het fotobehang waterafstotend en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Wil je behang voor in de keuken of in de badkamer gebruiken. Neem dan contact met ons op. Hiervoor hebben wij een speciaal waterafstotend behang. Ook dit behang is exact op maat en naadloos verkrijgbaar. Kies ook MATCHING woonaccessoires!

Alle voordelen van os AIRTEX naadloos fotobehang op een rij:

  • Ons airtex naadloos fotobehang is naadloos en uit 1 stuk: dus geen lelijke naden en gedoe met patronen. Je plakt het in zijn geheel op de muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig.
  • Ons airtex naadloos fotobehang krast, kreukt en scheurt niet: want dat is wel zo gemakkelijk bij het monteren. Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is hoger dan ander vinyl of vliesbehang.
  • Het fotobehang heeft een pvc laag op het fijn geweven doek: dit maakt het fotobehang waterafstotend en dus goed schoon te maken.
  • Het fotobehang is voorzien van een uv print waardoor de kleuren intens en diep zijn.
  • Je besteld  je fotobehang exact op maat! (neem rondom 5 cm marge)
  • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
  • Kun je niet beslissen en wil je advies? Wij adviseren je graag!

Op maat voor jou gemaakt

Daarnaast is ons naadloos fotobehang geheel op maat van je muur te bestellen. Niet meer rekenen met behangrollen. Gewoon je muur opmeten vanaf het hoogste punt. 5 cm marge rondom nemen en de maten invullen in onze configurator. Dus +10 cm in de breedte en +10 cm in de lengte. Je bepaald hoe je de uitsnede wilt en binnen 5 werkdagen heb je je fotobehang zonder verzendkosten in huis. Om het je nog gemakkelijker te maken SHOP je MATCHING woonaccessoires in je gekozen sfeer.

Laat je inspireren en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Door middel van onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste producten in ons assortiment en kleurentrends. Dus laat je inspireren en volg ons ook op instagram, pinterest en facebook. Misschien zoek je woonkamer inspiratie? Of woonkamer ideeën? Wil je interieurtips? Wij ontwerpen ook zelf dessins en prints.