kleur van het jaar 2021

kleur van het jaar 2021

kleur van het jaar 2021

Elk seizoen kiezen de muurverf fabrikanten weer een prachtige kleur van het jaar 2021 voor hun nieuwe collectie. Het fijne hiervan is dat je vaak een mooie basis in huis haalt voor bijpassende meubels en accessoires.

Binnenkort hier nog meer nieuwe voorjaarskleuren in onze NIEUWE COLLECTIE

kleur van het jaar 2021
behangpaneel BENTEN close up

De meest opvallende nieuwe muurkleur is wel BRAVE GROUND van Flexa. kleur van het jaar 2021 brave groundEen warme neutrale taupe tint die past in ieder interieur. Hierbij bieden zij een aantal prachtige accentkleuren aan. Durf te combineren. Verf een muur of nis in een van de accentkleuren zoals bijvoorbeeld het frisse lila. Shop jouw woonaccessoires er subtiel bij. En je nieuwe sfeer is klaar voor het nieuwe jaar! Kleur van het jaar 2021. Binnenkort meer nieuwe accentkleuren en producten.

Nieuwste producten

Woonaccessoires

In de kleur van het jaar 2021 komen nog veel meer nieuwe prints en producten. Heb je gekozen voor deze nieuwe kleuren en zoek je bijpassende woonaccessoires of wanddecoratie? Hou deze pagina dan in de gaten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek met kleur van het jaar 2021 accenten

In de kleur van het jaar 2021 zijn ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals onze frames. Verwissel het doek gemakkelijk door een nieuwe print te bestellen voor een nieuwe wanddecoratie.  Ook alle nieuwe prints zijn na te bestellen voor dit hoogwaardige frame. Maar ook textielposters en zelfklevende behangcirkels.