Maak kennis!

WANDenWOONdeco.nl Maak kennis
WANDenWOONdeco.nl WORK in progress

Maak kennis met WANDenWOONdeco!

WANDenWOONdeco is een Nederlandse online woonwinkel. Wij verkopen wanddecoratie en woonaccessoires voor ieder interieur. De opzet van onze site is dat je WANDenWOONdeco onderling kunt combineren in de door jouw gekozen sfeer. Dus kies je behang bij je kussens, of je textielposter bij je tafellinnen. Bij ons shop je matching woondecoratie voor jouw huis!

Op bijna al onze producten kun je ook je eigen foto laten printen. Wij helpen je met de kwaliteit, afmeting en kleuren.

Kom je er op de site niet uit? Dan bieden wij KEUZEHULP.

WANDenWOONdeco.nl Keuzehulp: Zo staat dat bij jou!

Wij zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit de nieuwste prints en geven we je tips en adviezen op het gebied van interieur. Zo is het voor jou nog gemakkelijker om je huis in te richten. Natuurlijk mag je ons altijd advies vragen!

Ellen Kramer

Laat je inspireren en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Door middel van onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste producten in ons assortiment en kleurentrends. Dus laat je inspireren en volg ons ook op instagram, pinterest en facebook. Misschien zoek je woonkamer inspiratie? Of woonkamer ideeën? Wil je interieurtips? Wij ontwerpen ook zelf dessins en prints

 

foto: Sonja Velda fotografie

Nieuwsbrief & social media

Volg ons op social media. Laat je inspireren in de diverse thema mappen op pinterest. Vindt inspiratie voor je behang of wanddecoratie. Zie onze laatste posts op instagram over onze producten en sferen. En deel je ervaringen met ons op facebook. Stuur ons een foto van je prachtige naadloze fotobehang. Of het resultaat van je wanddecoratie. Deel het met je vrienden en wees trots op het eindresultaat. Decoreren is een beetje lef hebben en wij kunnen je helpen een verrassend resultaat te bereiken. Wil je informatie over de nieuwste producten? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en mis niets van WANDenWOONdeco.