tafellinnen sfeer 19e EEUW

tafellinnen sfeer 19e EEUW

Shop tafellinnen sfeer 19e EEUW bij WANDenWOONdeco en laat je tafel mooi MATCHEN met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld met de prachtige prints uit de 19e EEUW.  Dek je tafel met tafellinnen zoals een fijn katoenen tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook stevige afneembare vinyl placemats.

WANDenWOONdeco.nl
W&wd koken&tafelen 19e EEUW

Tafellinnen

Shop ons tafellinnen sfeer 19e EEUW. De afmeting van dit tafelkleed is 250×150 cm. Bijpassende servetten zijn 40×40 cm (per 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. De placemats zijn 50×35 cm (ook per 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van waterafstotend stevig vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

Shop in onze online woonwinkel jouw woondecoratie in je favoriete sfeer 19e EEUW bij je naadloze fotobehang. Er zijn sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons prachtig diepe print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter.  Of een leuk sierkussen in diverse maten verkrijgbaar. Deze sierkussens zijn inclusief vulling. De hoes is afneembaar en wasbaar.