woondecoratie sfeer SUPERFOOD

WANDenWOONdeco.nl sfeer SUPERFOOD

woondecoratie sfeer SUPERFOOD

Heb je zin in een beetje kleur in je interieur? Shop ons naadloos fotobehang voor de keuken en andere woonaccessoires sfeer SUPERFOOD. Groente en fruit in prachtige diepe kleuren verdienen een mooie plek in je interieur. Met een beetje lef krijgt jouw keuken een restaurant uitstraling!

WANDenWOONdeco.nl behang BEST SUPERFOOD
match-deco-superfood
WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK-WINNY

Woonaccessoires

Kies je voor sfeer SUPERFOOD dan kun je woonaccesssoires en naadloos fotobehang perfect combineren. Deze print heeft prachtige diepe kleuren op een donkere ondergrond. Met artishock, aubergine, prei, rode biet, knoflook en boontjes maak je jouw interieur uniek . Kies bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Deze kussens hebben een afneembare wasbare kussen hoes. De sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm. Of een mooi frame met verwisselbaar doek. Ook bijpassend tafellinnen verkrijgbaar.

Foto op doek sfeer SUPERFOOD

Ook in sfeer SUPERFOOD zijn prints op verschillende woondecoratie producten zoals print op doek verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige kwaliteit  aluminium frames . Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek. Bestel een nieuw doek, verwissel het print doek en je hebt weer een nieuwe wanddecoratie. Vooral met de LED verlichting is dit frame een echte sfeermaker. Of kies in deze sfeer een bijpassende textielposter in diverse maten.

Zelfklevende behangcirkels

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Tafellinnen

Wil je  je tafel mooi laten MATCHEN met je interieur? Shop dan bij WANDenWOONdeco ook een tafelkleed in sfeer SUPERFOOD met bijpassende servetten. Of afneembare vinyl placemats in de print van je fotobehang.

AIRTEX naadloos fotobehang SUPERFOOD