tafellinnen sfeer ENGRAVED

tafellinnen sfeer ENGRAVED  

Shop bij WANDenWOONdeco jouw tafellinnen sfeer ENGRAVED om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld met de fijne gegraveerde prints uit sfeer ENGRAVED.  Kies een sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare placemats.

woondecoratie sfeer ENGRAVED WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOOndeco.nl ENGRAVED woondecoratie

Tafellinnen

Shop ons tafellinnen sfeer ENGRAVED. Het tafelkleed is 250×150 cm. De bijpassende servetten zijn royaal van afmeting namelijk 40×40 cm (per units van 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van luxe 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. Hierdoor komen de prints goed tot hun recht. De placemats zijn 50×35 cm (ook per units van 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van stevig waterafstotend vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

Shop online jouw woondecoratie in jouw favoriete sfeer ENGRAVED bij je naadloze fotobehang. Zo zijn onze sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons prachtig diepe print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter.  Of een leuk sierkussen in verschillende maten. Inclusief vulling.