geel

WANDenWOONdeco.nl Kies je sfeer!

Haal de zon in huis met gele woondecoratie

Met fris geel krijgt je huis meteen dat lente gevoel! Kies uit onze woondecoraties zoals textielposters, sierkussens, frames en naadloos fotobehang.  Maar ook voor je tuin is deze woondecoratie verkrijgbaar.

WANDenWOONdeco.nl hout HENNIE
WANDenWOONdeco.nl woondecoratie geel
WANDenWOONdeco.nl hout HANNEKE
WANDenWOOndeco.nl behang BENNIE
WANDenWOONdeco.nl behang BENNIE

Woonaccessoires

Met gele woondecoratie haal je de zon in huis. Kies een prachtige frisse print voor diverse woonaccessoires. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Bovendien hebben deze sierkussens een losse wasbare kussen hoes. Gemaakt van soepel katoen met satijn touch. Deze sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm maar ook in 60×40 cm. De prints zijn ook in BUITENKUSSENS verkrijgbaar!

Kies gele woondecoratie foto op doek

Shop ook gele wanddecoratie zoals foto op doek producten. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben een verwisselbaar foto op doek en zijn bovendien met de LED verlichting een echte sfeermaker. Maar ook op ons duurzaam vurenhout komen de prints goed tot hun recht. Deze kun je ook in je tuin hangen want ze zijn ook voor buitengebruik geschikt.  Of kies een bijpassende woondecoratie textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat je tafel mooi MATCHEN zowel binnen als buiten en shop bij WANDenWOONdeco ook een mooi geel tafelkleed.  Verkrijgbaar met bijpassende servetten. Maar er zijn ook stevige afneembare vinyl placemats in de print van je fotobehang.

AIRTEX naadloos fotobehang GEEL