KORAALROOD

WANDenWOOndeco.nl KORAALROOD

KORAALROOD: De kleur van 2019!

KORAALROOD is de kleur voor 2019! Het past in ieder interieur. Bij WANDenWOONdeco hebben wij deze kleur verwerkt in onze frisse strepen. Op een mooie textielposter, sierkussen of tafelkleed. Mooi in huis maar ook buiten.

WANDenWOONdeco.nl hout HESTER
WANDenWOONdeco.nl KORAALROOD
WANDenWOONdeco.nl color of the year 2019 LIVING CORAL
WANDenWOONdeco.nl behang BAHA

Woonaccessoires KORAALROOD

Een nieuwe kleur deze zomer in het interieur is KORAALROOD. Prachtig in combinatie met lichtblauw en pink. WANDenWOONdeco heeft diverse woonaccessoires met deze frisse zomerkleur. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Bovendien hebben deze sierkussens een losse wasbare kussen hoes. Gemaakt van soepel katoen met satijn touch. Deze sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm maar ook in 60×40 cm.

Foto op doek in KORAALROOD

Shop ook wanddecoratie in KORAALROOD zoals foto op doek producten. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben een verwisselbaar foto op doek en zijn bovendien met de LED verlichting een echte sfeermaker. Maar maak ook kleurencombinaties met onze sfeer ENGRAVED prints op duurzaam vurenhout.  Deze zijn met en zonder whitewash verkrijgbaar. Of kies een bijpassende woondecoratie textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat je tafel mooi MATCHEN met je interieur en shop bij WANDenWOONdeco ook een mooi  tafelkleed.  Verkrijgbaar met bijpassende servetten. Maar er zijn ook stevige afneembare vinyl placemats. Of dek je tafel gezellig buiten met bijpassende buitenkussens en schaduwdoek.

AIRTEX naadloos fotobehang KORAALROOD