woondecoratie sfeer EARTH

WANDenWOONdeco.nl sfeer EARTH
WANDenWOONdeco.nl sfeer EARTH

woondecoratie sfeer EARTH

Kies dit seizoen voor mooie aardetinten. Brique, caramel in combinatie mooi met grijs en naturel. Maar ook bordeaux en roze. Shop een WANDdecoDOEK incl ophangsysteem, een zelfklevende behang cirkel of een behangpaneel. Of een hoogwaardig Dibond cirkel of verwisselbaar doek in frame. Met bijpassende sierkussens. Kortom voldoende keus.

WANDenWOONdeco.nl WANDdecoDOEK WILLOW brique

Woonaccessoires

Met woonaccessoires uit de sfeer EARTH krijgt je interieur een stijlvolle uitstraling. Deze woonaccessoires combineren prachtig met de prints van onze woondecoratie. Bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Deze kussens hebben een afneembare wasbare kussen hoes. De sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Foto op doek sfeer 19e EEUW

Ook in deze bijzondere sfeer EARTH zijn prints op verschillende woondecoratie producten zoals print op doek verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige kwaliteit  aluminium frames . Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek. Bestel een nieuw doek, verwissel het print doek en je hebt weer een nieuwe wanddecoratie. Vooral met de LED verlichting is dit frame een echte sfeermaker. Maar maak ook een sfeer EARTH MATCH met onze prints op duurzaam vurenhout.  Of kies in deze sfeer een bijpassende textielposter in diverse maten.

Zelfklevende behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

AIRTEX naadloos fotobehang EARTH