woondecoratie sfeer NEW70ties

WANDenWOONdeco.nl sfeer NEW70ties

woondecoratie sfeer NEW70ties

Woondecoratie in de sfeer NEW70ties brengt oude retro kleuren weer tot leven in een nieuw jasje. Het gevoel van toen met het comfortabele interieur van nu. Shop bij WANDenWOONdeco MATCHING deco in de warme vintage tinten uit de sfeer NEW 70ties. Ga voor ons naadloos fotobehang met bijpassende woonaccessoires en wanddecoratie!

W&wd behang-BERTIL
WANDenWOONdeco.nl sfeer NEW70ties
WANDenWOONdeco.nl -tafelkleed-TILLIE sfeer NEW70ties
WANDenWOOndeco.nl behang BETTE

SHOP naadloos fotobehang!

Woonaccessoires

Onze woondecoratie in de sfeer NEW 70ties combineert prachtig met de prints van ons AIRTEX naadloze fotobehang. Zoals een mooi zacht katoenen vintage sierkussen met print met losse wasbare kussen hoes. Deze kussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer NEW 70ties

In sfeer NEW70ties zijn verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals onze hoogwaardige aluminium frames met doek. Deze frames hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek.  De losse doeken zijn gemakkelijk bij te bestellen. Met de LED verlichting is dit een echte sfeermaker in je interieur. Maar maak ook kleurencombinaties met onze prints op duurzaam vurenhout  in sfeer NEW 70ties. Of shop een bijpassende textielposter in verschillende maten.

Tafellinnen

Laat ook je tafel mooi MATCHEN met je interieur in sfeer NEW 70ties. Shop bij WANDenWOONdeco een tafelkleed met bijpassende servetten in jouw gekozen print. Of placemats in de print van je fotobehang