woondecoratie sfeer NEW CONCRETE

woondecoratie sfeer NEW CONCRETE  

De woondecoratie in sfeer NEW CONCRETE geeft de beton look een nieuwe touch. Het contrast van de fragiele bloem en bladerdessins op ruw stoer beton maken deze sfeer uniek. Dus veel effect in je interieur met weinig inspanning! Prachtig naadloos fotobehang met MATCHING wanddecoratie en woonaccessoires en wanddecoratie in sfeer NEW CONCRETE!

SHOP naadloos fotobehang!

Woonaccessoires

De woondecoratie van sfeer NEW CONCRETE is stoer en fragiel tegelijk.  Combineer deze woondecoratie met de prachtige sfeer NEW CONCRETE prints van ons naadloze fotobehang. Kies bijvoorbeeld een mooi beton look sierkussen met print.  Een stoer kussen van super zacht satin touch katoen. Dit kussen heeft een losse wasbare kussen hoes. Deze kussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer NEW CONCRETE

Er zijn in sfeer NEW CONCRETE ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals ons frame doek in de hoogwaardige aluminium frames. Deze frames hebben verwisselbaar foto op doek en zijn met de LED verlichting bovendien een echte sfeermaker in je huis. Of op je werkplek. Maar combineer deze sfeer ook met onze prints op duurzaam vurenhout of een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Om je tafel mooi te laten MATCHEN met je sfeer NEW CONCRETE betonlook interieur shop je bij WANDenWOONdeco tevens een mooi tafelkleed met bijpassende servetten. Of placemats van afneembaar vinyl in de print van je fotobehang.

AIRTEX naadloos fotobehang NEW CONCRETE