Aanleverspecificaties eigen foto

Aanleverspecificaties

WANDenWOONdeco.nl

Waaraan moet mijn foto voldoen?

WANDenWOONdeco met een eigen foto geeft veel toegevoegde waarde aan je interieur. Daardoor is de muurdecoratie meteen persoonlijk! Echter het is belangrijk om rekening te houden met minimale aanleverspecificaties van je eigen foto om daarmee het optimale resultaat te verkrijgen.

Bestandsextensies

Je kunt je foto aanleveren in een JPEG bestand. Echter PDF kan alleen via onze klantenservice. Voor naadloos fotobehang is het min 150 dpi en voor de woondecoratie met eigen foto min 75 dpi met een maximum bestandsgrootte van 150 mb. Indien je foto te groot van bestandsformaat is om te uploaden kun je deze ook met WE-TRANSFER versturen (tot 1 GB) aan: klantenservice@wandenwoondeco.nl Stuur deze dan met je naam, adres en telefoonnummer en afmeting van de muur. Hiervan ontvangt je een bevestiging.

Kwaliteitsnormen en resultaat

Let goed op de vereisten voor een goede kwaliteit van het eindresultaat. Het resultaat van het fotobehang hangt af van het aantal pixels en de mate van uitvergroting. Hoe beter de kwaliteit van de afbeelding hoe scherper het eindresultaat en ook des te groter de uitsnijding des te beter.

De richtlijn is: Minimaal (700-)1000 pixels per m2 fotobehang
dus vb voor een wand van  3,5 m breed en 2,5 m hoog is 3500 x 2500 pixels nodig voor een mooi eindresultaat.

Laat de originele foto zo groot mogelijk

Verder is het belangrijk om je originele foto zo groot mogelijk te laten voor het beste resultaat. Indien je nog vragen hebt geven wij je graag advies.

Volg de instructies hieronder bij het bestellen! Laat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Het uitgangspunt van dit behang is een gravure. Voor het beste resultaat adviseren wij: MAX breedte van 3 meter MAX hoogte van 2,4 meter

 

 

06 – 155 009 35
 

klantenservice:

telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur
ma tm do

MAIL naar:

logo WANDenWOONdeco pr

  • Kwaliteitsgarantie
  • Deskundig advies
  • Gratis verzending >€50
  • Verzenden in 5 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Veilig betalen

ideal

Nog meer persoonlijke deco producten voor jou: