Keuzehulp

Gebruik maken van onze KEUZEHULP

Wat is KEUZEHULP?

Je product visueel maken in jouw interieur
keuzehulpOp zoek naar WANDenWOONdeco? Wij hebben een groot aanbod. Indien je er niet uit komt met het kiezen van de juiste wanddecoratie kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Wij maken het eindresultaat visueel voor jou en zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld twijfelt tussen een zelfklevend behang cirkel of een behangpaneel.  Ofmisschien kun je geen keuze maken uit het grote aanbod prints? Welke afmeting staat het mooiste op jouw muur? Zodra je dit visueel kan zien op je eigen muur is de keuze zo gemaakt en kun je een weloverwogen aankoop doen. Het heeft vele klanten al geholpen.

 

Hoe werkt KEUZEHULP?

  1. Vul het formulier in of stuurt een mail naar onze klantenservice
  2. Mail een foto(s) van je muur (recht van voren) waar de wanddecoratie komt en stuurt deze per mail naar mail@wandenwoondeco.nl
  3. Wij plaatsen deze wanddecoratie in de foto op je muur en je kunt gemakkelijk je keuze maken.

Natuurlijk  kun je altijd vrijblijvend deskundig advies vragen over onze producten. Wij helpen je graag. Neem contact op met de klantenservice 

Voorwaarden

KEUZEHULP is geheel vrijblijvend. Er zijn echter wel een paar voorwaarden:

  • KEUZEHULP kun je aanvragen voor producten vanaf euro 99,95
  • Wij zullen je aanvraag natuurlijk zo spoedig mogelijk behandelen. Echter WANDenWOONdeco hoeft zich niet te houden aan een vooraf gestelde termijn.
  • Er kunnen geen rechten worden verleend op de door jou aangeleverde foto’s en wij houden ons voorbehouden deze voor promo doeleinden te gebruiken op onze social media en site.
  • WANDenWOONdeco heeft geen juridische verantwoordelijkheid voor het eindresultaat zoals aan jou gepresenteerd.

Naar KEUZEHULP

logo WANDenWOONdeco.nl

06 – 155 009 35
 

klantenservice:

9.00-17.00 uur ma tm vr

Of mail je vraag naar: