Kies je sfeer in huis!

Kies je sfeer

Shop per categorie

foto-van-je-eindresultaat

Keuzehulp voor als je niet kan kiezen

Soms is het best moeilijk een keuze te maken uit al die mooie producten. Welke kleur, welke maat of twijfel je of het product wel mooi zal staan in jouw interieur? Maak dan gebruik van onze gratis keuzehulp!

95% van onze klanten maakt hierna zijn definitieve keuze. Klik hier hoe het werkt

Heb je je product besteld, ontvangen en heb je het een mooie plek gegeven?  Ben je blij met het eindresultaat? Hoe leuk is het om dat met anderen te delen. Zo inspireer jij op jouw beurt weer andere klanten. Je foto wordt gebruikt in de inspiratie gallerij met jouw naam en het product erbij. Alvast bedankt voor je leuke foto’s.

Klik hier om je foto van jouw prachtige eindresultaat te delen.

Op zoek naar woonaccessoires?

Maak je huis gezellig met onze wanddecoratie en woonaccessoires. Shop op sfeer of categorie. Maak het jezelf gemakkelijk met een zelfklevend behang cirkel uit 1 stuk. Kant en klaar. Eenvoudig monteren en verwijderen. Of shop een lichtgewicht Forex muurcirkel. Voor een luxe aluminium kwaliteit kies je een Dibond cirkel. Deze kun je binnen en buiten ophangen. Beiden muurcirkels komen inclusief handige zelfklevende ophangplaat.  Maak een groot statement met een stoer WANDDOEK van grof BIOcotton. Deze is inclusief een mooi ophangstysteem met roedes. Ook handig zijn onze frames met verwisselbaar doek. Ze zijn superlicht en het doek kan met onze prints of je eigen foto en bovendien is het doek los na te bestellen.  Zo gebruik je het frame in de zomer voor een andere print dan in de winter.

Meteen effect met fotobehang

Met ons naadloos fotobehang is het vooral eenvoudig en snel om een geheel nieuwe sfeer in huis te halen. Immers een fotowand geeft direct een verbluffend resultaat. Het enige wat je dus nodig hebt is een beetje lef. Durf daarom te kiezen, combineren en daardoor zal het resultaat verbluffend zijn. Bovendien is ons naadloos fotobehang ook nog eens gemakkelijk aan te brengen. Want het is uit 1 stuk! Hierdoor geen gedoe met patronen. Kortom snel een groots effect. Verder krast niet, scheurt of kreukt ook niet.  Er is nog een reden om voor naadloos fotobehang te kiezen. Zonder naden dus daardoor altijd een mooi doorlopende print! Daarom eenvoudig te monteren.  Al onze prints zijn ook verkrijgbaar als rol behang. In vliesbehang en structuurbehang. Textielstructuur en leerstructuur. Gratis advies en verzending. Zeer grote behangstalen verkrijgbaar.

rol behang

Ben jij zo’n type van het rol behang? Dat komt goed uit want al onze prints zijn verkrijgbaar in rol behang. In mooi stevig vliesbehang met diepe kleuren. Maar ook in structuurbehang voor nog meer effect op jouw muur. Zo is er structuurbehang met textiel structuur voor een stoere look. En structuurbehang met lederlook voor een luxe hotelsfeer. De rollen zijn 53 cm breed en worden exact op jouw maat gemaakt. Nooit meer rollen tekort of teveel. Ze worden genummerd geleverd. Het laatste witte deel van de rol snij je er eenvoudig af. Kortom gemakt en kwaliteit. Daar komt nog bij dat wij altijd de uitsnijding van je print met je checken voor wij gaan printen. En kom je er op de site niet uit. Via de klantenservice krijg je gratis advies voor het beste resultaat.