zelfklevend behang cirkel

zelfklevend behang cirkel: Gemak en kwaliteit

Met onze top kwaliteit en kant-en-klare zelfklevend behang cirkel geef je iedere ruimte eenvoudig een mooie nieuwe sfeer. Door de speciale lijmlaag is de cirkel gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen op en van gladde oppervlaktes. Te plakken op gladde en droge type ondergronden zoals beton, steen, behang, hout etc.  Ook over glad behang. Bubbelvrij plakken, kreukvrij en waterbestendig. Brandwerend en prachtig van kleur. Je hoeft de cirkel niet zelf te knippen en hebt geen behanglijm nodig. Ook met eigen foto op eigen formaat verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice. Bijpassende woonaccessoires verkrijgbaar. Bekijk de montage video.

Bekijk de montage video: super simpel!

WANDenEOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel
WANDenWOONdeco.nl zelfklevend-behang-cirkel-ZACKY

Zelfklevend behang cirkel: gemak en kwaliteit!

Een zelfklevend behang cirkel plaats je eenvoudig en snel. Dus meteen effect zonder veel gedoe. Hieronder vindt je de unieke eigenschappen van dit product:

  • Kant-en-klaar dus niet snijden, knippen en ook geen behanglijm nodig!
  • Laat geen lijmresten achter
  • Te plakken op (bijna) alle gladde en droge ondergronden zoals beton, steen, behang, hout etc. Ook over glad behang.
  • Bubbelvrij, kreukvrij en waterbestendig
  • Brandvertragend B1

Woonaccessoires

Onze zelfklevende behang cirkels combineren per sfeer prachtig onze woonaccessoires. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print.  Of een textielposter of hoogwaardig frame met verwisselbaar doek met en zonder LED of bijpassend tafellinnen.