zelfklevend behang cirkel

zelfklevend behang cirkel: Gemak en kwaliteit

Met onze hoogwaardige kant-en-klare zelfklevend behang cirkel uit 1 stuk geef je iedere ruimte eenvoudig een mooie nieuwe sfeer. Door de speciale lijmlaag is de cirkel gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Voor een goede hechting is het belangrijk dat de ondergrond goed glad, droog, schoon, stof en vetvrij is. Bubbelvrij plakken en goed schoon te maken. Tijdens het plakken is de cirkel herpositioneerbaar. Prachtig van kleur. Je hoeft de cirkel niet zelf te knippen en je hebt geen behanglijm nodig. Ook met eigen foto en op eigen formaat verkrijgbaar. Voor een afwijkende maat neem contact op met de klantenservice. Bijpassende woonaccessoires verkrijgbaar. Bekijk de montage video.

Wil je liever een behangcirkel van ons airtex behang? Vraag het de klantenservice. Mogelijk in alle prints. Of indien je muur niet geschikt is voor behang? Kijk bij ronde wanddecoratie voor alternatieven. Ook mogelijk in al deze prints.

Bekijk de montage video: super simpel!

WANDenEOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel
WANDenWOONdeco.nl zelfklevend-behang-cirkel-ZACKY

Zelfklevend behang cirkel Atelier Andrea

Zelfklevend behang cirkel Getekenddoorzusje

Zelfklevend behang cirkel: gemak en kwaliteit!

Een zelfklevend behang cirkel plaats je eenvoudig en snel. Dus meteen effect zonder veel gedoe. Hieronder vindt je de unieke eigenschappen van dit product:

  • Zelfklevend en kreukvrij mat hoogwaardig zelfklevend behang
  • Diverse maten. Eigen maten ook mogelijk. Neem contact op met de klantenservice.
  • Gemakkelijk bubbelvrij op te plakken en te verwijderen zonder lijmresten op elke gladde, droge en stof en vetvrije oppervlakte
  • Fijn mat polyester met textiel structuur
  • Brandwerend en goed schoon te maken
  • Voor binnengebruik

NB: Zelfklevend behang cirkels worden speciaal voor jou geprint en kunnen daarom niet worden geruild. Dit is omdat dit product dan direct na het printen aan jou verzonden wordt en dus optimale hecht kwaliteit heeft.

Woonaccessoires

Onze zelfklevende behang cirkels combineren per sfeer prachtig onze woonaccessoires. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print.  Of een textielposter of hoogwaardig frame met verwisselbaar doek met en zonder LED of bijpassend tafellinnen.