Kunst aan de muur van Atelier Andrea

Atelier-Andrea-for-WANDenWOONdeco-kraanvogels

Kunst aan de muur ATELIER ANDREA

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.
WANDenWOONdeco verkoopt met trots de originele ©AtelierAndrea producten.

Atelier-Andrea-for-WANDenWOONdeco
close-up-KRAANVOGELS-original-nature

Speciaal voor WANDenWOONdeco heeft Andrea een aantal prachtige werken geschilderd. Deze zijn verkrijgbaar op verschillende producten zoals:

Atelier-Andrea-for-WANDenWOONdeco

Meer over Atelier Andrea

Andrea-JanssenOpgegroeid in IJmuiden aan zee en nu wonend en werkend tussen de rivieren in Maas en Waal, is ze gevormd door de wereld om haar heen. Met haar moeder die als coupeuse werkt, beroeps opleiding en door later zelf in de mode werkzaam te zijn, is ze van meet af aan omgeven door dessins, kleuren en vormen.

Haar creativiteit komt voort uit haar onderzoekende, ongedurige geest. Door haar nieuwsgierigheid naar technieken en door doorlopend te experimenteren heeft ze zich verder ontwikkeld.

Custom made

Naast haar vrije werk, werkt ze ook veel in opdracht en kijkt samen met de opdrachtgever naar wensen, kleuren en interieur. Kaders krijgen om zo samen tot het beste resultaat te komen.