AIRTEX naadloos fotobehang nw

Fotobehang

Kies je behang!

Ben je toe aan een nieuwe sfeer in je interieur? Kies hoogwaardig fotobehang.
Naadloos of op de rol als vliesbehang en structuurbehang
Wij sturen altijd een voorbeeld van je uitsnijding ter goedkeuring per mail!

  • naadloos fotobehang:  Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Exact op jouw maat. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Dit maakt het behang eenvoudig te monteren. Door de PVC toplaag is het fotobehang waterafstotend en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Je smeert de muur in met behanglijm. Hier lees je alles
  • Vliesbehang op de rol: Geef je maten in en wij leveren de rollen. Mooi mat behang met een vlakke structuur. Het is licht afwasbaar. Droog volledig te verwijderen.  Je smeert de muur in met behanglijm.
  • stuctuurbehang op de rol: NIEUW in ons assortiment is structuurbehang op de rol.  Een nieuwe verschijning in ons interieur. Want we willen niet alleen een mooie print maar ook een luxe structuur. Met leder of textiel structuur. Hoogwaardig behang met een stevige acryl toplaag. Het is licht afwasbaar. Droog makkelijk te verwijderen. Je smeert de muur in met behanglijm. Geef je maten in en wij leveren de rollen.
  • Vraag een grote staal aan van 50x50cm

Kies je behang!

Een nieuwe sfeer in je interieur?
Ga voor behang! Naadloos of op de rol als vlies of met structuur.
Topkwaliteit! Gratis verzending

Naadloos behang:
*Exact op maat uit 1 stuk
*Krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet.
*Eenvoudig monteren (en verwijderen)
*Makkelijk schoonmaken
*Diepe kleuren & Topkwaliteit
Vliesbehang op de rol:
*Geef je maten in en wij leveren de rollen
*Mooi mat behang met vlakke structuur
Structuurbehang op de rol:
*Leder of textielstructuur op de rol
*Hoogwaardig behang met stevige acryl toplaag

Op maat voor jou gemaakt

Al ons fotobehang is geheel op maat van je muur te bestellen. Niet meer rekenen met behangrollen. Gewoon je muur opmeten vanaf het hoogste punt. 5 cm marge rondom nemen en de maten invullen in onze configurator. Dus +10 cm in de breedte en +10 cm in de lengte. Je bepaald hoe je de uitsnede wilt en binnen 5 werkdagen heb je je fotobehang zonder verzendkosten in huis. Om het je nog gemakkelijker te maken SHOP je MATCHING woonaccessoires in je gekozen sfeer. Speciaal op maat gemaakt behang kan niet worden geretourneerd of geruild.

Volg ons op instagram: