info naadloos fotobehang

Wat je moet weten over ons naadloos fotobehang!

kwaliteit naadloos behang

Fijn geweven polyesterdoek met PVC toplaag

naadloos fotobehang

Intense kleuren door UV print

Ons naadloos fotobehang is van hoogwaardige kwaliteit

Hierdoor is het behang gemakkelijk te monteren. Kwaliteit & gemak.

  •  Ons fotobehang heeft geen naden. Je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig want de muur smeer je in en niet het behang. Je plakt het in zijn geheel op de muur.
  • Nog meer gemakt: Ons behang leveren wij exact op maat.
  • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is veel beter dan ander vinyl of vliesbehang. Het heeft een matte uitstraling met licht gestructureerde toplaag.
  • Het behang heeft een lichtgrijze achterzijde. Daardoor schijnt het niet door en kun je het over gekleurde achtergronden plaatsen.
  • Verwijderen van ons naadloos fotobehang is eenvoudig.
  • Door de PVC TOP laag coating is het waterafstotend. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
  • Ons behang is brandvertragend! (B1&M2)
  • Ons behang is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Kun je niet beslissen en wil je advies? Wij adviseren je graag!

Naast al deze praktische voordelen is ons behang prachtig diep van kleur. De print met UV inkt is op fijn geweven polyesterdoek geprint. Het doek is mat van uitstraling. Wij printen binnen 5 werkdagen tot wel iedere breedte! Op de site kun je zelf tot 5 meter breed bestellen. Wil je breder neem dan contact op met onze klantenservice. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

Kortom een goede reden om te kiezen voor behang en woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

MONTAGE
De montage kan het beste met 2 personen uitgevoerd worden. Kijk bij de montage instructies. Voor montage in een nieuwbouwhuis kun je het beste een aantal weken wachten tot de muren echt goed droog zijn.

METEN
Meet je muur vanaf het hoogste punt en neem rondom minimaal 5 cm extra marge. Dus +10 cm in de totale breedte en +10 cm in de totale hoogte. Speciaal op maat gemaakt behang kan niet worden geretourneerd of geruild.

Ons naadloos fotobehang is voor toepassing binnenshuis. Voor thuis of voor op het werk.