behang op maat

fotobehang-op-maat

Behang op maat

Wil jij fotobehangen? Kies dan voor ons behang op maat. Je vult de maten in en wij leveren het naadloze behang of het behang op de rol exact op jouw maat.

En nog beter: De montage is super eenvoudig! Je smeert nl de muur in en niet het behang. Geen behangtafel nodig dus! Wij geven bij ons fotobehang altijd gratis advies en gratis verzendkosten. Wil je een groter of kleiner dessin? Bij WANDenWOONdeco is dit mogelijk. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt.

  • naadloos fotobehang:  Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Want het is exact op jouw maat. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Daardoor is het behang eenvoudig te monteren. Het heeft een PVC toplaag waardoor het fotobehang waterafstotend is en kan het ook gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Eenvoudige montage. Want je smeert de muur in met behanglijm. Hier lees je alles
  • Vliesbehang op de rol: Geef je maten in en wij leveren de banen. Deze hebben een geprint volgorde nummer. Mooi mat behang met een vlakke structuur. Het is licht afwasbaar. Droog volledig te verwijderen.  Je smeert de muur namelijk in met behanglijm.
  • stuctuurbehang op de rol: Wil je een nog luxere uitstraling? Kies voor ons behang op de rol met leder of textiel structuur. Hoogwaardig behang met een stevige acryl toplaag. Het is licht afwasbaar. Droog makkelijk te verwijderen. Hetzelfde als ons overige behang smeer je de muur in met behanglijm. Geef je maten in en wij leveren de banen op volgorde nummer.

Behang op maat

Wil jij die ene muur fotobehangen? Kies dan voor ons behang op maat. Je vult de maten in en wij leveren het naadloze behang of het behang op de rol exact op jouw maat.

Naadloos behang:
*Exact op maat uit 1 stuk
*Krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet.
*Eenvoudig monteren (en verwijderen)
*Makkelijk schoonmaken
*Diepe kleuren & Topkwaliteit
Vliesbehang op de rol:
*Geef je maten in en wij leveren de rollen
*Mooi mat behang met vlakke structuur
Structuurbehang op de rol:
*Leder of textielstructuur op de rol
*Hoogwaardig behang met stevige acryl toplaag

Onze klanten beoordelen ons met UITSTEKEND klik hier

4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 29 reviews)
Uitstekend65%
Heel goed28%
Goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Montage instructies

Met behang op maat is jouw klus een eitje! Geen gedoe met teveel rollen te weinig rollen, kleurverschil of rekensommen. Je ontvangt je behang exact op maat op genummerde stroken. Smeer de muur in en zonder behangtafel heb je het zo gepiept! Bij eigen foto op behang controleren wij altijd de kwaliteit van je foto voor wij gaan printen. Ook maken wij speciaal voor jou ontwerpen van onze dessins op verschillende groottes en uitsnedes.
Gratis advies en verzending <75,-

montage-instructies-vliesbehang
Plannen maken

Meet jouw muur op →
Maak een goed plan. Meet je muur op en neem altijd 5 cm rondom marge omdat geen enkele muur overal even hoog is. Dus +10 cm op de breedte en +10 cm op de hoogte. Zorg dat je muur de juiste ondergrond heeft. Hier lees je alles over de juiste ondergrond.

fotobehang-op-de-rol

Kies het type behang→
Bij WANDenWOONdeco shop je hoogwaardig behang. Goede kwaliteit behang maakt de montage eenvoudiger en het resultaat verbluffend. Verkrijgbaar uit 1 stuk en dus naadloos. Of op de rol. Geef eenvoudig je maten in en wij leveren het behang. Lees ons BLOG hier

Laat-je-handjes-wapperen

Laat je handjes maar wapperen →
Lees onze montage instructies goed door en je ervaart dat echt iedereen kan behangen! Kies je voor naadloos behang dan hoef je niet eens op het patroon te letten. Je doet het samen. Voor al ons behang geldt dat je de muur insmeert en geen behangtafel nodig hebt.

Plannen maken

Meet jouw muur op →
Meet jouw muur op en neem een marge van 5 cm rondom. Hier lees je alles over de juiste ondergrond.

fotobehang-op-de-rol

Kies het type behang→
Ons fotobehang is verkrijgbaar uit 1 stuk en dus naadloos. Of op de rol.  Geef je maten in en wij leveren het behang. Lees ons BLOG hier

Laat-je-handjes-wapperen

Laat je handjes maar wapperen →
Lees onze montage instructies en je ervaart dat echt iedereen kan behangen!  Minimale inspanning voor groots effect.

Je-kunt-gaan-inrichten

En…….Heb een beetje lef!

Zin in een nieuw interieur? Als je een beetje lef hebt en die ene saaie muur uitkiest kun je in no time een geweldige sfeer creëren in je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Kies een print met de kleuren die jou aanspreken. Twijfel je over een print? Kies dan voor onze keuzehulp of vraag behangstalen aan van wel 50×50 cm. Zo zie, voel en beoordeel je de print en de kwaliteit.

WANDenWOONdeco fotobehang
Gratis advies & verzending!

Vraag hier een stalen aan (2e staal & verzending gratis)

foto-van-je-eindresultaat

Keuzehulp voor als je niet kunt kiezen

Soms is het best moeilijk een keuze te maken uit al die mooie producten. Want elke kleur, welke maat of twijfel je of het product wel mooi zal staan in jouw interieur? Maak daarom gebruik van onze gratis keuzehulp!

95% van onze klanten maakt hierna zijn definitieve keuze. Klik hier hoe het werkt

Heb je je product besteld, ontvangen en heb je het een mooie plek gegeven?  Ben je blij met het eindresultaat? Hoe leuk is het om dat met anderen te delen. Zo inspireer jij op jouw beurt weer andere klanten. Je foto wordt gebruikt in de inspiratie gallerij met jouw naam en het product erbij. Alvast bedankt voor je leuke foto’s.

Klik hier om je foto van jouw prachtige eindresultaat te delen.