interieurstyling B2B

samenwerkingen interieurstylisten

Op zoek naar een samenwerking voor producten & advies voor jouw project?

Als interieur stylist ben je altijd op zoek naar nieuwe unieke producten die jouw project persoonlijk en speciaal maken. Dit is vaak tijdrovend. Bij WANDenWOONdeco kunnen wij jou daarbij helpen. Wij kunnen samen jouw opdracht een verbluffend eindresultaat te geven. Geven je deskundig advies en nemen werk uit handen. Hoogwaardige afbeeldingen zoeken voor een specifieke klant, een voorstel en offerte maken. Wij leveren hoge kwaliteit wanddecoratie en woonaccessoires. Zoals naadloos fotobehang met bijpassende woonaccessoires  in matching of eigen prints geven een ruimte in no time een totaal nieuwe uitstraling. Maar ook akoestische panelen, of roomdivers met unieke prints. Met jouw interieurstyling en onze producten is het resultaat van jouw project er een met groots resultaat.

  • Wij helpen je met de kwaliteit van de foto(s), het zoeken van de afbeelding(en) (of met eigen afbeelding van de klant) en de juiste maten voor je project. Ook voor kunst objecten.
  • Wij geven advies over maten, verhoudingen, kleuren en materialen
  • Je kunt deze wanddecoratie en woonaccessoires bij ons bestellen. Maar de klant kan dit ook na doorverwijzing van jou direct bij ons doen. Wij helpen jouw klant waar dat maar kan.

Wij leveren B2B en aan consumenten producten met unieke prints en hebben hier ook een database voor. Vraag gerust advies en wij maken het voor je!

Exact op maat voor jouw klant!

Combineer diverse woonaccessoires in een bepaalde sfeer. Zo hebben wij prachtige wanddoeken, bijpassende kussens en frames. Behangpanelen, wandpanelen, akoestisch behang en panelen. Maar ook zelfklevende behangcirkels en DIBOND cirkels en panelen. Ons hoogwaardige naadloze fotobehang is ook verkrijgbaar in panelen en alles exact in de maten die jij nodig hebt. Vraag naar de mogelijkheden.   –  Ellen Kramer

frame-FORREST-setting
WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK-WANITA
WANDenWOOndeco.nl zelfklevend benhang crikel ZORA en Dibond cirkel DARIO
WANDenWOONdeco-Ellen-Kramer
behang-BOSRAND

Een aantal van onze producten:

WANDenWOONdeco.nl B2B scheidingswand

Geef het interieur van je klant een persoonlijk tintje

Bij ons is het mogelijk op alle kwaliteiten eigen afbeeldingen te gebruiken. Een prachtig wanddoek met een mooie  bedrijfsfoto, familiefoto, een zelfklevend behang cirkel met een vakantie foto of een behangpaneel van een oud familie portret.  Maar ook in een mooi frame, wandpaneel xl op een textielposter of Dibond cirkel, hout of kussen. De configurator op onze site bewaakt de kwaliteit en wil je hulp bij deze producten? Dan helpen wij graag. Het kan allemaal en ook weer exact op maat.

eigen-foto-op-WANDDOEK
wandpaneel-XL-frame-eigen-foto
WANDenWOONdeco.nl eigen foto op muurcirkel

Voorbeelden van onze prints: