interieurstyling B2B

Is interieurstyling jouw vak?

Op zoek naar unieke producten voor jouw project?

Als interieur stylist ben je altijd op zoek naar nieuwe unieke producten die jouw project persoonlijk en speciaal maken. Bij WANDenWOONdeco kunnen wij jou daarbij helpen. Wij zijn een interieur shop met vele mogelijkheden om jouw opdracht een verbluffend eindresultaat te geven. Hoge kwaliteit wanddecoratie en woonaccessoires. Zoals naadloos fotobehang met bijpassende woonaccessoires  in matching prints geven een ruimte in no time een totaal nieuwe uitstraling. Met jouw interieurstyling en onze producten is het resultaat van jouw project er een met groots resultaat.

Wij helpen je met de kwaliteit van de foto, het zoeken van de afbeelding (of met eigen afbeelding van de klant) en de juiste maten. Je kunt deze wanddecoratie en woonaccessoires bij ons bestellen. Maar de klant kan dit ook na doorverwijzing van jou direct bij ons doen. Wij helpen jouw klant waar dat maar kan. Wij leveren B2B en aan consumenten producten met unieke prints en hebben hier ook een database voor. Vraag gerust advies en wij maken het voor je!

WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BIKKEL
WANDenWOONdeco.nl behang BARTJE
WANDenWOONdeco.nl Maak kennis

Exact op maat voor jouw klant!

Combineer diverse woonaccessoires in een bepaalde sfeer. Zo hebben wij prachtige wanddoeken, bijpassende kussens en frames. Maar ook zelfklevende behangcirkels en DIBOND cirkels en panelen. Ons hoogwaardige naadloze fotobehang is ook verkrijgbaar in panelen en alles exact in de maten die jij nodig hebt. Vraag naar de mogelijkheden.   –  Ellen Kramer

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZACK en dibond cirkel DUNYA
WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK-WANITA
WANDenWOOndeco.nl zelfklevend benhang crikel ZORA en Dibond cirkel DARIO
WANDenWOONdeco.nl sfeer VERTICAL GREEN
WANDenwoondeco.nl textielposter PALMIRA
WANDenWOONdeco.nl behang BASTO

Een aantal van onze producten:

WANDenWOONdeco.nl B2B scheidingswand
WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl behang BIAGIO
WANDenWOONdeco.nl behang BIAGIO

Geef het interieur van je klant een persoonlijk tintje

Bij ons is het mogelijk op alle kwaliteiten eigen afbeeldingen te gebruiken. Een prachtig wanddoek met een mooie familiefoto, een zelfklevend behang cirkel met een vakantie foto of een behangpaneel van een oud familie portret.  Maar ook in een mooi frame, op een textielposter of Dibond cirkel, hout of kussen. De configurator op onze site bewaakt de kwaliteit en wil je hulp bij deze producten? Dan helpen wij graag. Het kan allemaal en ook weer exact op maat.

WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK eigen foto
WANDenWOOndeco.nl textielposter POLLY
WANDenWOONdeco.nl eigen foto op muurcirkel

Voorbeelden van onze prints: