HP Eigen FOTO op naadloos BEHANG

Maak je eigen persoonlijke fotobehang.

Exact op maat en uit 1 stuk dus geen naden! Geen behangtafel nodig! Wij helpen je voor het mooiste resultaat. Gemakkelijk te monteren. Kreukt, scheurt of krast niet!

Eigen foto op naadloos fotobehang

35,00

  1. Upload  je foto (lees onze aanleverspecificaties) Wij controleren je foto.
  2. Voer de afmetingen van je muur in. Gemeten vanuit het hoogste punt. Voeg een marge van +5 cm rondom toe (dus breedte +10 cm en hoogte +10 cm) Geen muur is nl gelijk.
  3. Pas de foto aan. Je kunt hem uitsnijden , spiegelen of in zwart wit omzetten. (zie preview) Laat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Indien deze niet voldoet krijg je een rode balk.

Levertijd 5 werkdagen – gratis verzending

Eigen afbeelding *

Upload hier uw eigen afbeelding

Afmetingen *

Geef de afmetingen op in centimeters.

Aanpassingen

Vul hier uw aanpassingen in:

Artikelnummer: NB.1063.EIGENFOTO.WWD01pr Categorieën: ,

Klik hier voor al ons behang:
 fotobehang

Heb je een prachtige foto? Maak er een indrukwekkende wand van!

Lees onze tips voor het beste resultaat:

  • Voor het beste resultaat adviseren wij: MAX breedte van 4,5 meter MAX hoogte van 2,5 meter
    Wil je het naadloze fotobehang breder dan 4,5 meter of heb je een andere vraag? Neem contact op met klantenservice@wandenwoondeco.nl 
  • UPLOAD een goede kwaliteit foto: Zie onze aanleverspecificaties!  Wij controleren altijd je foto bij binnenkomst van de order en nemen contact met je op bij afwijkingen.
  • Ga bij het meten van je muur altijd uit van het hoogste punt en voeg een marge van 5 cm rondom toe. Dit kun je altijd wegsnijden.
  • Volg de instructies hieronder bij het bestellen! Laat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Het uitgangspunt van dit behang is een gravure. Voor het beste resultaat adviseren wij: MAX breedte van 3 meter MAX hoogte van 2,4 meter  Laat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Kleine uitsnijdingen zullen niet het gewenste resultaat geven! Hiervan krijg je een melding: De uitsnede is te klein. Vergroot de uitsnede of verklein de afmeting van de afdruk“. Bij rode balk betere kwaliteit foto uploaden of check het met de klantenservice.
  • Wil je de print in het groot zien? Vraag een staal aan van 50×50 cm (2e staal gratis & -gratis verzending) Schrijf bij naam: EIGEN FOTO en mail je foto naar ons

Alle voordelen van AIRTEX naadloos fotobehang op een rij:
*Krast niet, scheurt niet, kreukt niet!
*Gemakkelijk te monteren zonder behangtafel. Bestaat uit 1 stuk!
*Prachtige heldere kleuren
*Goed schoon te maken
*B1 brandcertificering

*Dit product wordt speciaal voor je geproduceerd en kan daarom niet worden geruild of geretourneerd.

Extra informatie

Eigenschappen

Krast niet, scheurt niet, kreukt niet! Gemakkelijk te monteren zonder behangtafel. Bestaat uit 1 stuk. Prachtige heldere kleuren. Goed schoon te maken. Niet geschikt voor buitengebruik. B1 brandcertificering.

Montage

Volg onze montage instructies voor het aanbrengen

Ondergrond

Volg onze instructies voor het behandelen van de ondergrond

Print

Neem bij prints die extreem vergroot worden altijd een "zichtafstand" in acht. Van dichtbij zal de print er anders uitzien dan van bijvb 1,5 meter of meer.

Andere suggesties…