moscirkel

moscirkel

Haal de natuur in huis

Wil je een unieke wanddecoratie? Kies een moscirkel!
NIEUW in het assortiment van WANDenWOONdeco.  Een moscirkel heeft zwarte houten achterkant met opstaande rand. Deze worden gevuld met 100% natuurlijk mos evt. in verschillende kleuren en soorten mos. De 100% natuurlijke planten hebben geen licht, water of verzorging meer nodig.

moscirkel-TESSA
shop-metiez-moscirkel
moscirkel-ANNA

  • 100% natuurlijke moscirkels
  •  geen water of licht nodig
  • stofafstotend
  • blijft jarenlang mooi, fris en op kleur
  • unieke wanddecoratie
  • in div. maten
  • gratis (speciale) verzending

Meer over Metiez

 Metiez Anja Westerduin
Deze unieke moscirkels worden door Anja Westerduin met liefde en passie ontworpen.
Samen met haar man Hans runt zij Metiez een gespecialiseerd bedrijf in mos creaties. Het bedrijf heeft gespecialiseerde kennis van alle type mos creaties. Van muurcirkels tot hele wanden. Voor thuis en op kantoor.

De kwaliteit van het mos product is hoog. Er verlaat geen enkele moscirkel het magazijn zonder dat deze door Anja is gecontroleerd. De moscirkels van Metiez zijn zeer hoogwaardig van kwaliteit en worden speciaal voor jou gemaakt. Dit maakt het een uniek product voor jouw interieur.

Alleen het mooiste en het beste mos wordt gebruikt voor deze moscirkels. Alles wordt tot in de kleinste details verwerkt.  BIj de moscirkel wordt een zakje reserve mos geleverd.  Houdt het mos uit het directe dag en zonlicht, warmtebronnen of tocht. Dan zul je jarenlang plezier hebben van je moscirkel!

Soorten mos

In de ontwerpen van Anja zijn verschillende soorten mos verwerkt:
soorten mos 1

*Mos is een natuurproduct. Kleuren kunnen in het echt iets afwijken.

making of moscirkel

Onze moscirkels hebben 5 werkdagen levertijd omdat deze met liefde met de hand speciaal voor jou worden gemaakt.

onderhoud:
De 100% natuurlijke planten hebben géén licht, water of verzorging meer nodig. Stof afstotend. Het mos blijft jarenlang mooi, fris en op kleur.
Belangrijk om je moscirkel lang mooi te houden:
-Niet plaatsen in direct dag, of te dicht bij warmtebronnen
-Niet bewateren
-De moscreatie niet aanraken.
Tegen vergoeding kunnen de plantjes in de loop der jaren vervangen worden.

Het mos wordt bevestigd op een houten cirkel met opstaande rand. Deze rand is mat zwart

montage:
Bij de levering van de moscirkel, ontvang je een zakje met reserve mos. Een schroef, 2 lijmstickjes en informatie.
De cirkel is eenvoudig op te hangen aan een schroef, omdat de moscirkel dan ook mooi strak tegen de muur aan komt te hangen. Dan komt deze het mooist tot zijn recht.

Heb je vragen over het product? Neem dan gerust contact op. Geef jouw ruimte een sfeervolle toevoeging met dit natuurlijke materiaal. Een moscirkel is een waardevolle natuurlijke toevoeging aan je interieur.

Zo staat dat bij jou!
Wil je zien hoe de cirkel in jouw interieur staat? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Stuur een foto van de muur waar je hem wilt plaatsen. Wij plaatsen de cirkel naar keuze.  Keuzehulp is geheel vrijblijvend. Hier lees je alles

Mos is ook zeer geschikt voor je bedrijf. In je kantoor, winkel of in de receptie. Groen geeft positieve energie en zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Lees “Groene muur op de werkplek” – STUDIOtnw .
Neem voor B2B contact met ons op.

B2B-moswand