woonaccessoires

Haal-het-voorjaar-in-je-huis
behang

Kies jouw behang→
Naadloos of vlies en structuurbehang op de rol

Shop een stoer BIOcotton wanddoek →
Inclusief ophangsysteem

muurcirkel

Muurcirkels
In div kwaliteiten

kinderkamer

Voor de kinderkamer →
Voor het leukste kamertje in huis

art frame

Art frame
Met verwisselbaar doek

eigen foto

Maak het zelf met je eigen foto →
Wij controleren altijd de kwaliteit

Geef sfeer aan jouw huis!

Met woonaccessoires geef je jouw huis extra sfeer.
Kies een muurcirkel in diverse materialen, een stoer wanddoek of een lichtgewicht art frame met verwisselbaar doek.  Voor je woonkamer, je werkplek, keuken, slaapkamer of kinderkamer

Ook met je eigen foto. Wij helpen je graag!
>€75,– gratis verzending.

muurcirkels
art frames
nieuw
wanddoeken

Shop per categorie

Wanddecoratie en woonaccessoires

Gemakkelijk een andere sfeer met ons naadloos fotobehang

Met ons fotobehang is het vooral eenvoudig en snel om een geheel nieuwe sfeer in huis te halen. Immers een fotowand geeft direct een verbluffend resultaat. Het enige wat je dus nodig hebt is een beetje lef. Durf daarom te kiezen, combineren en daardoor zal het resultaat verbluffend zijn. Bovendien is ons naadloos fotobehang ook nog eens gemakkelijk aan te brengen. Want het is uit 1 stuk! Hierdoor geen gedoe met patronen. Kortom snel een groots effect. Verder krast niet, scheurt of kreukt ook niet.  Er is nog een reden om voor naadloos fotobehang te kiezen. Zonder naden dus daardoor altijd een mooi doorlopende print! Daarom eenvoudig te monteren. Wil je toch liever behang op de rol? Dan hebben wij prachtig vliesbehang of structuur behang met leder of textiel structuur op de rol.

B2B en thuiswerkplek

De kantoorinrichting of thuiswerkplek lijkt vooral een ondergeschikte prioriteit. Terwijl met een optimale werk- omgeving veel winst te behalen is. Bovendien draagt een inspirerende en goede uitstraling van de werkplek bij aan betere prestaties. Je zou denken dat zo’n nieuw interieur tijdrovend en kostbaar is. Niets is minder waar. Integendeel want immers met naadloos fotobehang en bijpassende wanddecoratie kan in een paar uur de ruimte een eigentijdse uitstraling krijgen. Durf vooral te kiezen of laat je bedrijf adviseren door STUDIOtnw interieur design. In deze tijd werken we daarnaast allen veel thuis. Creëer een gezellige en inspirerende plek om optimaal te kunnen werken en presteren. Kijk bij onze wanddecoratie zoals zelfklevend behang of behangpanelen. Maak van die ene wand een eyecatcher met ons naadloze fotobehang. Ook met eigen foto.