behangpanelen

behangpanelen: Gemak en kwaliteit

Onze behangpanelen zijn gemaakt van hoogwaardig naadloos fotobehang en bestaan uit 1 stuk. Dit behang kreukt niet, scheurt en krast niet. Omdat het uit 1 stuk bestaat is het eenvoudig te monteren. Geen naden of gedoe met het doorlopen van het dessin! Wij adviseren de montage met behanglijm voor vinyl en textiel (bijvb van PERFAX). De kleuren van dit paneel zijn prachtig intensief. Een simpele en snelle manier om veel sfeer te geven aan je ruimte! Zorg voor een goede ondergrond. gratis verzending!

WANDenWOONdeco.nl behangpanelen
WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BRICOLETTE
behangpaneel-BAMBOE

AIRTEX naadloos fotobehang paneel: gemak en kwaliteit!

  • Onze AIRTEX naadloze fotobehangpanelen zijn NAADLOOS: Dus geen naden en je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen.
  • Onze AIRTEX naadloze fotobehangpanelen zijn krasvrij, kreukt en scheurt niet!
  • Onze AIRTEX naadloze fotobehangpanelen hebben een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Onze AIRTEX naadloze fotobehangpanelen zijn brandvertragend (B1&M2)!
  • Onze AIRTEX naadloze fotobehangpanelen zijn UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Kijk op Wat is AIRTEX voor meer informatie.

Woonaccessoires

Onze woonaccessoires combineren per sfeer prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang of fotobehang panelen. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print.  Of een textielposter of hoogwaardig frame met verwisselbaar doek met en zonder LED.  Een print op hout of bijpassend tafellinnen.