behangpaneel muurboog BLAD

Vanaf: 99,95

N I E U W  De vorm van het nieuwe seizoen: Ga voor een muurboog! Ook in zelfklevend behang en uni. Afwijkende maten op aanvraag.

logo WANDenWOONdeco

Levertijd 5 werkdagen gratis verzending!

Afmeting *

Kies hier je afmeting

Beschrijving

behangpaneel muurboog BLAD

Naadloos behangpaneel muurboog BLAD bestaat uit 1 stuk hoogwaardig AIRTEX fotobehang. Dit behang kreukt niet, scheurt en krast niet. Omdat het uit 1 stuk bestaat is het eenvoudig te monteren. Geen naden of gedoe met het doorlopen van het dessin! Wij adviseren de montage met behanglijm voor vinyl en textiel (bijvb van PERFAX). De kleuren van dit paneel zijn prachtig intensief. Een simpele en snelle manier om veel sfeer te geven aan je ruimte! Volg onze montage instructies.

Wil je een andere maat? Neem gerust contact met ons op

Ook verkrijgbaar als zelfklevende muurboog in kleiner formaat:
behangpaneel-muurboog-BLAD-en-zelfklevend-muurboog-ZOMER

*Dit product wordt speciaal voor jou geprint en kan daarom niet worden geruild of geretourneerd.

 

 

Extra informatie

Eigenschappen behangpaneel

Fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m). Krast niet, scheurt niet, kreukt niet! Gemakkelijk te monteren zonder behangtafel. Bestaat uit 1 stuk. Prachtige heldere kleuren. Goed schoon te maken. Niet geschikt voor buitengebruik. B1 brandcertificering.

Montage behangpaneel

Volg onze instructies voor het aanbrengen bij Kies je behang: ondergrond en montage

ondergrond:

Alleen te gebruiken op gladde, droge, schone en stof en vetvrije ondergrond. Voor binnen gebruik. Laat de muur na stucen en verven minstens 4 weken drogen. Lees hechtlaag.