DELFTS BLAUW

Een Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons fotobehang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje.

Nieuw voor jou!

Een Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie!
V
oor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND.
Kies mooi Delfts blauw behang. (naadloos, vliesbehang op de rol of met een  prachtige structuur) Of ga voor een eigentijdse muurcirkel. Zelfklevend, van behang, dibond of forex. Delfts blauw staat prachtig bij alle soorten hout.

Wil je advies? Vraag het ons.

Onze klanten beoordelen ons met UITSTEKEND klik hier

4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend66%
Heel goed27%
Goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Hollands tintje

Fris oer Hollands delfts blauw doet het goed in ieder interieur. Blauwtinten geven altijd een open en frisse sfeer en laten zich gemakkelijk combineren. Ben je op zoek naar woonkamerinspiratie met blauwe accessoires voor je woonkamer? Kies dan sfeer DELFTS BLAUW! Of zoek je een nieuwe sfeer voor je slaapkamer of werkkamer? Voor Delfts blauw fotobehang kun je kiezen uit naadloos behang uit 1 stuk, vliesbehang op de rol of structuurbehang op de rol. Sfeer DELFTS blauw combineert mooi met blond hout en geeft een sfeervolle twist aan je interieur.

Woonaccessoires in DELFTS BLAUW

De woonaccessoires in sfeer DELFTS BLAUW combineren prachtig met de prints van ons fotobehang.  Of kies een textielframe. Onze hoogwaardige aluminium frames hebben verwisselbaar doek en zijn een echte sfeermaker. Wil je na verloop van tijd een andere print dan is deze gemakkelijk bij te bestellen en te vervangen. Maar ook prints op textielposters in diverse maten.