AIRTEX naadloos fotobehang DELFTS BLAUW

AIRTEX naadloos fotobehang DELFTS BLAUW

Met AIRTEX naadloos fotobehang DELFTS BLAUW haal je een Hollands sfeertje in huis! Frisse delfs blauwe tinten die mooi combineren met hout.

Shop MATCHING woondecoratie!

shop-behang-delfts-blauw
close-up-behang-BEPPEN
behang-BEPPEN-delfts-blauw

NIEUW! Zelfklevend behang cirkel

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZUS en Dibond cirkel DIRKJE

Wil je meteen sfeer in je interieur zonder teveel gedoe? Kies voor onze zelfklevend behang cirkel (of rechte vorm). Dit behang is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Mat, kreukvrij en zonder bobbels op te plakken op gladde oppervlaktes. In 100, 120 en 145 cm doorsnede! Dus voor een echt statement in je keuken, kamer, slaapkamer of in de gang!

Ook verkrijgbaar op hoogwaardige Dibond® plaat.  Kijk ook bij woonaccessoires.

behang sfeer DELFTS BLAUW

SHOP MATCHING DELFTS BLAUW deco:

AIRTEX naadloos fotobehang: gemak en kwaliteit!

  • Ons AIRTEX naadloos fotobehang DELFTS BLAUW is NAADLOOS: Dus geen naden en je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig!
  • Ons AIRTEX naadloos fotobehang is krasvrij, kreukt en scheurt niet!
  • Ons AIRTEX naadloos fotobehang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Ons AIRTEX naadloos fotobehang is brandvertragend (B1&M2)!
  • Ons AIRTEX naadloos fotobehang  is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Kijk op Wat is AIRTEX voor meer informatie.

Een Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons naadloze behang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje. Dit blauw combineert gemakkelijk met jouw interieur. Laat de prints terugkomen in verschillende woonaccessoires van sfeer DELFTS BLAUW.