DELFTS BLAUW textielposters

DELFTS BLAUW textielposters

SHOP onze textielposters en creëer eenvoudig een OER Hollands sfeertje op iedere plek in huis in sfeer DELFTS BLAUW! Lichtgewicht en MATCHING bij ons naadloos fotobehang en onze woonaccessoires. Zoals onder andere zachte katoenen sierkussens en tafellinnen. Maar ook andere wanddecoratie zoals print op hout en print op doek.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl WWDNL textielposter PEPPE

Onze textielposters in sfeer DELFTS BLAUW hebben een hoogwaardige pigment print op soepel textieldoek. Daardoor zijn de kleuren intens en diep. De poster heeft 2 beukenhouten stokken welke door de gestikte tunnels geschoven worden. De wanddecoratie is licht waardoor hij gemakkelijk opgehangen kan worden. Verder is het ophangkoord naturel en heeft een leather look. Deze textielposters zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook leuk als kado!

Een oer Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons naadloze behang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje. Dit blauw combineert gemakkelijk met jouw interieur. Laat de prints terugkomen in verschillende woonaccessoires van sfeer DELFTS BLAUW. Kies deze bijzondere sfeer met soft blauwe accenten. Voor en frisse en oer Hollandse toevoeging aan je interieur!

Tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW

Shop bij WANDenWOONdeco jouw tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW. MATCH je tafel mooi met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld in de fris blauwe tinten van sfeer DELFTS BLAUW.  Kies deze sfeer en dek je tafel met DELFTS BLAUW tafellinnen. Zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.