naadloos fotobehang

Waarom kiezen voor ons hoogwaardig naadloos fotobehang?

Naadloos fotobehang de juiste keuze! Maar waarom? Ga voor hoogwaardige kwaliteit en dus gemak! Veel klanten gingen je voor. Wij leveren kwaliteit en maatwerk. Onze klanten waren positief verrast door de intense kleuren en kwaliteit van het behang. En bovendien het gemak waarmee ze het zelf konden monteren.

  •  Ons fotobehang is NAADLOOS: Dus geen naden. Je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig! Geen gedoe met rollen. Je plakt het in zijn geheel op de muur.
  • Ons behang leveren wij exact op jouw maat
  • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is veel hoger dan ander vinyl of vliesbehang.
  • Het heeft een matte uitstraling met licht gestructureerde toplaag.
  • Het behang heeft een lichtgrijze achterzijde. Daardoor schijnt het niet door en kun je het over gekleurde achtergronden plaatsen.
  • Verwijderen van het behang is eenvoudig.
  • Ons behang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
  • Ons behang is brandvertragend! (B1&M2)
  • Ons behang is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Kun je niet beslissen en wil je advies? Wij adviseren je graag!

Naast al deze praktische voordelen is ons behang prachtig diep van kleur. Doordat de print met UV inkt op fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m). Het doek is mat van uitstraling. Wij printen binnen 5 werkdagen tot wel iedere breedte! Op de site kun je zelf tot 5 meter breed bestellen. Wil je breder neem dan contact op met onze klantenservice. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

Kortom een goede reden om te kiezen voor behang en woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

 

 

 

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium