kinderkamer accessoires

behang-BOSBEESTJES
behang kinderkamer
jungle-kinderkamer
kinderkamer-met-eigen-foto
kinderkamer muurcirkels
kinderkamer-groeimeters-
kinderkamer-textielposters-

De leukste kinderkamer accessoires

Ben je op zoek naar kinderkamer accessoires? Voor de babykamer of wil je kleine een stoere jongens of meidenkamer? Kies voor onze kinderkamer accessoires in de nieuwste kleuren. Want het is niet moeilijk.
Laat ze kiezen uit de leukste prints en producten voor een toffe eigen plek.

kinderkamer muurcirkels
behang kinderkamer
kinderkamer-met-eigen-foto
jungle-kinderkamer

Voor een stoere kinderkamer

Ben je op zoek naar kinderkamer accessoires? Voor de babykamer of wil je kleine een stoere jongens of meidenkamer?

Shop per categorie

DELFTS blauw voor de kinderkamer

Shop bij WANDenWOONdeco originele kinderkamer accessoires! Want bij het naadloze fotobehang voor je kind zijn leuke woonaccessoires verkrijgbaar. Zo is er een kinderkussen met een playtime&bedtime kant. Met de DUTCH friends Loes, Teun en Koetje. Dit kussen past precies in het RE-board bedje. Maar ook bijpassende wanddecoraties voor je kind in MATCHING prints van het behang. Maak het af met een print op doek of print op hout. Of met het leuke zachte decoratiematje met de Hollandse vriendjes. 

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Is jouw kindje ook zo creatief? Is het niet zonde om deze kunstwerken op te bergen? Maak je interieur persoonlijk door hun werk met gepaste trots een mooie plaats te geven als wanddecoratie of woonaccessoires. Print de tekening op bijvoorbeeld een sierkussen, op stoer vurenhout of print op doek voor een frame of textielposter. Ga naar kinderkamer decoratie eigen werk en bekijk de mogelijkheden. Scan de afbeelding op hoge resolutie en print deze op verschillende producten.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Ben je op zoek naar kinderkamer accessoires? Kijk dan eens bij ons aanbod van lief klein tot wat groter en stoerder. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten. kinderkamer test