kinderkamer

WANDenWOONdeco.nl Getekenddoorzusje
WANDenWOONdeco.nl kinderkamer instagram
WANDenWOONdeco.nl Atelier Andrea kinderkamer
WANDenWOONdeco kinderkamer Dutch design

Hollands design voor de kinderkamer

Bij WANDenWOONdeco ontwerpen wij unieke prints met Hollands design voor de kinderkamer. Eigenwijze kinderkamer accessoires. Nieuw in ons assortiment zijn de unieke prints van Getekenddoorzusje  Of shop een artwork van Atelier Andrea! Creëer een geheel eigen wereld waar ze naar hartenlust kunnen spelen en fantaseren.

Nieuw! Unieke illustraties van Getekenddoorzusje

WANDenWOONdeco is een superleuke samenwerking aangegaan met Getekenddoorzusje. Rixt-Marieke maakt unieke illustraties die de fantasie van elk kind stimuleren. Haar prachtige werken zijn op onze diverse producten verkrijgbaar. Zoals in een hoogwaardig frame met verwisselbaar doek, een stoer BIOcotton wanddoek. Of een zelfklevend behang cirkel en Dibond cirkel. Of kies een behangpaneel of textielposter met deze bijzondere illustraties.

DELFTS blauw voor de kinderkamer

Shop bij WANDenWOONdeco originele kinderkamer accessoires! Want bij het naadloze fotobehang voor je kind zijn leuke woonaccessoires verkrijgbaar. Zo is er een kinderkussen met een playtime&bedtime kant. Met de DUTCH friends Loes, Teun en Koetje. Dit kussen past precies in het RE-board bedje. Maar ook bijpassende wanddecoraties voor je kind in MATCHING prints van het behang. Maak het af met een print op doek of print op hout. Of met het leuke zachte decoratiematje met de Hollandse vriendjes. 

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Is jouw kindje ook zo creatief? Is het niet zonde om deze kunstwerken op te bergen? Maak je interieur persoonlijk door hun werk met gepaste trots een mooie plaats te geven als wanddecoratie of woonaccessoires. Print de tekening op bijvoorbeeld een sierkussen, op stoer vurenhout of print op doek voor een frame of textielposter. Ga naar kinderkamer decoratie eigen werk en bekijk de mogelijkheden. Scan de afbeelding op hoge resolutie en print deze op verschillende producten.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends.. Voor ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.