behang kinderkamer

behang kinderkamer

SHOP behang voor de kinderkamer van OERHollands dutch design voor ieder kind wat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Alles voor het leukste plekje in je huis: de kinderkamer! Kies voor AIRTEX naadloos fotobehang

Shop MATCHING kinderkamer woonaccessoires:

Behang kinderkamer met Loes, Teun en KOEtje

Bij dit airtex naadloze fotobehang voor je kind zijn leuke woonaccessoires verkrijgbaar. Bijvoorbeeld kinderkussen met een playtime&bedtime kant. Dit kussen past precies in het bedje. De DUTCH friends Loes, Teun en Koetje komen overal terug. Bijvoorbeeld ook op bijpassende wanddecoraties.  Maak het af met een print op doek. Zoals op een textielposter of in een frame met verwisselbaar doek. Of bijvoorbeeld een print op hout. Of met het leuke zachte decoratie matje met deze Hollandse vriendjes.

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.