reviews

Wat onze klanten vinden

Beoordelingen van onze keuzehulp, service en leveringen.

  • Wat is jouw ervaring? Wij vinden het leuk als je die met ons deelt.
  • Hier kun je jouw review plaatsen
  • Foto’s zijn ook welkom. Deze kun je apart mailen.

Klik hier en schrijf je review

keuzehulp

Beoordelingen van onze keuzehulp, service en leveringen.

  • Wat is jouw ervaring? Wij vinden het leuk als je die met ons deelt.
  • Hier kun je jouw review plaatsen
  • Foto’s zijn ook welkom. Deze kun je apart mailen.

Onze klanten beoordelen ons met UITSTEKEND

4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend60%
Heel goed32%
Goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Hele goede service

Rated 5 out of 5
23 januari 2023

Hele goede service! Nadat ik niet bereikbaar was via de mail, is er telefonisch contact met me opgenomen om het fotobehang goed te laten keuren. Ik werd goed en vriendelijk geholpen! Ik ben benieuwd naar het behang, de service was in ieder geval al goed

Nick van de Koevering
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Dank je wel Nick. Veel plezier ermee

Superblij

Rated 4 out of 5
23 november 2021

We zijn superblij met de wanddecoratie. Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service

Sanne Muskee
Verified

Echt top! Aanrader!

Rated 4 out of 5
10 april 2022

Ik heb bij dit bedrijf een wandcirkel met eigen foto besteld met een doorsnede van 140 cm. Het resultaat is prachtig geworden! We zijn er nog elke dag heel blij mee. Ellen denkt ontzettend goed met je mee. Is ook kritisch over de aangeleverde kwaliteit en gaat echt voor het beste resultaat. Echt top! Aanrader!

Laura Rozendal
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Heel leuk om te horen Laura

Super tevreden

Rated 5 out of 5
6 januari 2022

We zijn super tevreden van onze trouwfoto op doek en in frame!!

Ook heel dankbaar voor alle hulp van Ellen. We hadden oorspronkelijk een behangcirkel in gedachten, maar dankzij uw hulp hebben we de knoop kunnen doorhakken. Bedankt!

Kelly Peeters
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Het was even zoeken met je kwaliteit foto maar gelukkig heb je een prachtig aandenken.

Geweldige service

Rated 4 out of 5
15 november 2021

Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige service

Loraine Kadmairunbun
Verified

Bedankt

Rated 3 out of 5
15 november 2021

Bedankt voor het meedenken. Ik volg jullie advies

Tina Porath
Verified

Goed

Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Heel erg bedankt voor de goede service

Laura Spapen
Verified

Goed

Rated 4 out of 5
8 augustus 2021

Heel erg bedankt voor de hulp

Lieke Smit

Aanrader

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Het behang werkt erg goed als achtergrond voor mijn fotografie… zeker een aanrader

Ilona Langbroek
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Leuk Ilona. Kom gerust terug.

Goede hulp

Rated 3 out of 5
9 juni 2021

Dank je wel voor alle inspanning wat je hebt verricht

Gerda Radt

We komen zeker terug

Rated 5 out of 5
14 mei 2021

Wat een snelle en vriendelijke service! Ellen dacht echt met ons mee en met als einddoel dat wij tevreden zouden zijn. Dat is gelukt! Wij zijn heel enthousiast over onze wand. Bedankt! Mochten we weer wat nodig hebben komen we zeker bij je terug

Marion op t Veld
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Het was even zoeken naar de juiste kwaliteit maar erg fijn dat jullie tevreden zijn. Tot de volgende keer.

Supersnel

Rated 5 out of 5
8 mei 2021

Wat zijn wij blij! Supersnel en professioneel geholpen. Erg vriendelijk en niets was teveel. Kijken mee en komen met ideeën. We waren al maanden bezig, maar hier geslaagd. We wilden een eigen foto en die hebben we nu! Met direct samples hoe het eruit ging zien, konden we een keuze maken. Het eindresultaat is supermooi geworden! Heel , heel erg bedankt voor alles!

Alice
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Heel graag gedaan Alice

Prachtig

Rated 4 out of 5
17 maart 2021

Ik wil je bedanken. De ZARK-muurcirkel op FOREX is, een aantal dagen terug, goed aangekomen. Hij is prachtig.

Simone de Ruiter
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Wat leuk dat je het even laat weten Simone. Graag gedaan.

Goede service

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Snelle reacties op vragen en snelle en goede service!

Kim Boels
Verified

Geweldig

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Prachtige muurcircels ontvangen, ontzettend makkelijk op de muur te plakken. Je hoeft alleen even goed je muur te ontvetten en je plakt ze er als een sticker op. Gelijk geweldig effect ! Ik heb al eerder een frame met doek en een groot fotobehang besteld en ben super tevreden met de kwaliteit en de snelle levering. In een woord geweldig

Helene Kieftenburg
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Wat leuk Helene dat je al meerdere producten bij ons hebt gekocht. Hartelijk dank voor je review.

Super geholpen

Rated 5 out of 5
18 december 2020

Super geholpen door Ellen! Vanwege mijn beroep, weet ik dat kleuren op een beeldscherm en op print nogal verschillen. Ellen bood me daarom de mogelijkheid wat samples te laten maken voor mijn uni behangcirkel. Heel fijn! De bezorgdienst had helaas iets zwaars op mijn pakket gezet, waardoor de cirkel onbruikbaar was geworden, maar dit is heel snel en goed opgelost door WANDenWOONdeco. Het plakken was wel even een klusje (145 cm diameter) , maar nu helemaal bij mee

Joyce Rocco
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Bedankt voor de foto Joyce. Hij hangt prachtig in je interieur.

Snel opgelost

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Prachtige forex lama ontvangen. Mooie heldere kleuren.

Geweldige klantenservice die snel reageert en ook oplost

Gerda Breembroek
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Graag gedaan Gerda. Veel plezier met het prachtige werk van Atelier Andrea.

Super goede service

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Super goede service! Denken graag met je mee

Stuido Til - Judith de Goede
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Leuk dat we samen projecten doen Judith.

Goed geholpen

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Eerder dit jaar een wanddoek besteld, mijn bestelling bleek niet helemaal wat ik zocht, in overleg en mede door de suggestie van Wand en Woondeco voor een andere optie gekozen en ik ben helemaal tevreden met het resultaat. Het doek hangt te pronken aan de muur.

Jolanda van der Wielen
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Soms is het even zoeken naar het gewenste resultaat. Heel graag gedaan. Veel plezier ermee Jolanda.

Blij mee

Rated 4 out of 5
12 november 2020

Ik wilde even weten laten weten en zien dat het behangpaneel in goede orde is ontvangen en sinds dit weekend ook bij mij in huis op de wand is aangebracht. Ik ben er blij mee! Wie weet tot een volgende keer dus.

Josephine Damen
Verified

Antwoord van WANDenWOONdeco

Fijn dat je het even laat weten. Graag tot de volgende keer Josephine.

Woondecoratie met je eigen foto

Wat maakt jouw huis of werkplek bijzonder? Woondecoratie met een persoonlijk tintje! Upload jouw eigen foto en laat hem printen op doek of op hout. Durf een mooie fotowand te maken met jouw unieke foto. En met ons naadloze fotobehang is het ook nog eens gemakkelijk. Geen naden, aan 1 stuk en door de kwaliteit gemakkelijk te monteren. Maak je eigen behangpaneel! Laat je foto ook printen op een mooie textielposter. Nieuw is een eigen foto op een stoer BIOcotton wanddoek. Maar ook op een hoogwaardige zelfklevend behang cirkel maak je meteen een statement. Kun je niet behangen? Kies een dibond cirkel met jouw eigen foto. Het doek van onze frames is verwisselbaar. Dus wissel je foto’s af.Of geef een persoonlijk kado met een uniek beeld.

Wanddecoratie en woonaccessoires

Maak je interieur compleet met onze wanddecoratie en woonaccessoires.

Volg ons op instagram