WANDDOEK katoen

WANDDOEK katoen

WANDDOEK katoen: Gemaakt van 100% duurzaam grof en zwaar BIO katoen. Het doek heeft 2 tunnels van 6 cm breed en wordt inclusief 2 zwarte roede en zwarte ophanghaken geleverd. De roede van de bovenkant is aan beide kanten 15 cm breder dan het doek. De onderste roede is gelijk aan het doek. De zijkanten worden gezoomd. Bij een wanddoek van 90×90 cm en smaller wordt 1 roede bijgeleverd voor de tunnel bovenaan. gratis verzending!

SHOP-WANDDOEK-katoen
WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK katoen bevestigings materiaal
WANDDOEK-WILD-zwart

Gemakkelijk ophangen

WANDDOEK katoen wordt met 1 of 2 roedes en wandhaken geleverd. Deze roedes zijn aan beide kanten 15 cm breder dan het doek. De onderste roede is gelijk aanhet doek. Ze kunnen door de tunnels geschoven worden. Monteer de wandhaken en hang de bovenste roede in de haken. Bij doeken van 90 cm wordt 1 roede voor de bovenkant geleverd.

Woonaccessoires

Combineer je WANDDOEK katoen met onze woonaccessoires. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print.  Of een zelfklevende behang cirkel of hoogwaardig frame met verwisselbaar doek met en zonder LED.