kinderkamer textielposter

kinderkamer textielposter

Op zoek naar een leuke kinderkamer accessoire? SHOP onze kinderkamer textielposter met de prints van je DUTCH friends LOES, TEUN en KOEtje. Geprint op soepel textiel in mooie diepe kleuren. Ook leuk als kadootje!

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl WWDNL-KIDS-textielposters
WANDenWOONdeco.nl WWDNL KIDS textielposter KOEtje

Maak van je kinderkamer een speelkamer

Bij WANDenWOONdeco kun je voor de kinderkamer speels naadloos behang kinderkamer shoppen met onze DUTCH friends Loes, Teun en Koetje. Er zijn bijpassende kinderkussens verkrijgbaar en ook decoratie matjes en nog veel meer. Het fotobehang is exact op maat verkrijgbaar en naadloos dus geen gedoe met het patroon. Het kreukt niet, scheurt niet en is gemakkelijk schoon te maken. Wel zo gemakkelijk in de kinderkamer! Deze kinderkamer textielposter is een leuke toevoeging en gemakkelijk op te hangen.

Kinderkamer decoratie eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends van ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.