kinderkamer decoratie matje

Kinderkamer decoratie matje

Shop een leuk kinderkamer decoratie matje met je DUTCH friends LOES, TEUN en KOEtje. Het staat leuk in elke kinderkamer maar zijn ook heerlijk om op te spelen! Mooi afwasbaar zacht en stevig vinyl. Bijpassend naadloos fotobehang en kinderkamer accessoires verkrijgbaar.

Shop naast dit leuke kinderkamer decoratie matje ook originele kinderkamer accessoires bij WANDenWOONdeco. Zoals Hollands design met onze eigen DUTCH friends Loes, Teun en Koetje. Hun afbeelding is bijvoorbeeld verkrijgbaar op ons naadloos kinderbehang, kinderkussens, print op hout en print op doek in frame. Shop de diverse woondecoratie bij elkaar en maak van de kinderkamer een gezellige speelplek. Het speelkussen heeft een playtime en bedtime zijde.

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends van ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten