kinderkamer frames

kinderkamer frames 

Onze leuke kinderkamer frames zijn verkrijgbaar met 3 kleuren frames. Namelijk wit, zwart en zilver. Het frame doek is gemakkelijk te verwisselen en bij te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor onze DUTCH friends LOES, TEUN & KOEtje. Wil je de afbeelding vervangen of wil je het frame op een andere plek in huis gebruiken? Bestel dan een los doek met een van onze prachtige prints. Kijk op info over onze frames voor meer informatie.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOOndeco.nl kinderkamer frame FRIENDS
WANDenWOONdeco.nl kinderkamer frame-KOEtje

Verwisselbaar los frame doek

Het frame van kinderkamer frames is van hoogwaardig aluminium en in de kleuren wit, zwart en zilver verkrijgbaar. Wil je het frame een nieuwe look geven of gebruiken op een andere plek in huis? Shop dan onze print op los frame doek en verander je interieur snel en gemakkelijk. Kies uit ons aanbod prints of maak een persoonlijke woondecoratie met je eigen foto! 

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires. Maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor onze kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends. Voor ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.