los DOEK voor FRAMES

los DOEK voor frames met/zonder LED

De aluminium frames van WANDenWOONdeco hebben een verwisselbaar printdoek zodat je jouw interieur steeds een andere sfeer kunt geven. Dit los doek voor frames in verkrijgbaar in een groot aanbod prints. Zeer eenvoudig te monteren! Kijk op info over onze frames voor meer informatie.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl frame FABIUS
los-doek-vb

Ons los frame doek voor frames is los te bestellen voor je reeds aangekochte frame. Selecteer de afmeting van je frame, met of zonder LED en bestel dit doek om meer variatie aan te brengen in je interieur. Hiermee geef je de ruimte steeds opnieuw een andere sfeer. Kies uit een van onze sfeervolle prints of ga naar persoonlijke woondecoratie en gebruik je eigen afbeelding. De kleuren op dit textieldoek zijn haarscherp door 200% full colour bedrukking.

Let goed op of je het doek besteld voor een frame met of zonder verlichting! Het doek voor frame zonder verlichting is DEKOstof: een soepel polyester doek met B1 . Het doek voor de LED verlichting is LIGHTBOX: een soepel polyester doek voor indoor LED. Controleer de afmeting van je frame zorgvuldig!