behangsoorten

Welk soort behang kies jij?

Met fotobehang tover je elke ruimte om in een sfeervolle en gezellige ruimte. Maar wat voor behang kies je? Bij WANDenWOONdeco verkopen wij alleen hoogwaardig behang.  Kies voor goede kwaliteit voor het beste resultaat. Net iets steviger, het kan tegen een stootje en is licht afneembaar. En ons behang wordt geprint op de meest geavanceerde printers. Daardoor spatten de kleuren van het behang!
En je zult zien dat ook jij kunt behangen!  

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

behang-BERGVENKEL-delfts-blauw-

  • Ga je voor goedkoop dan is papierbehang vaak volop verkrijgbaar. Echter het is vaak dun en kwetsbaar bij zowel het monteren als verwijderen
  • fotobehang-op-de-rolVliesbehang op de rol  is een stevig (200 gr/2) te verwerken behang. Het is gemaakt van non-woven vlieseline. De vlieslaag neemt geen vocht op en hierdoor krimpt het behang niet. De UV print is mooi diep en sprekend. Brandcertificaat B-s2. De rollen zijn genummerd en je begint van links naar rechts. De rollen zijn 53 cm breed. Indien er witte ruimte over blijft snij je deze eenvoudig aan de zijkant weg. Het is afwasbaar en je kunt het droog gemakkelijk verwijderen en afstrippen. Je smeert de muur in met lijm dus geen behangtafel nodig! Geen gereken met maten en rollen. Geef je maten van je muur in en snij de print uit zoals jij dat wilt. Wij printen de rollen voor jou maar checken altijd de uitsnede met jou.  Goede kwaliteit, goed geprijsd en gratis verzending. Ook met je eigen foto.
  • behang-op-de-rol-aanbrengen Structuurbehang op de rol Wil je niet alleen een mooie print? Maar ook een luxe structuur? Wij hebben een prachtige leerstructuur en textielstructuur verkrijgbaar in al onze prints. Het vinylbehang is 350 g/2 en bedrukt met een diepe UV print. Het is afwasbaar en droog ook gemakkelijk te verwijderen en af te strippen. Ook hier smeer je de muur in en is er geen behangtafel nodig. Je maten ingeven werkt hier hetzelfde. Vul je maten in en wij leveren de genummerde rollen in de uitsnede van je keuze. Kom je er niet uit? Dan maken wij een uitsnede voor je. En altijd checken we deze met jou voor wij gaan printen.
  • Zie je op tegen het aansluiten van het patroon? Kies dan voor gemak met ons naadloos fotobehang! Ga je voor topkwaliteit?  Deze polyester doeksoort heeft een toplaag van PVC. Het is mat en heeft een lichte structuur. Het is bovendien oersterk. Krimpt, scheurt of krast niet en is afneembaar. Doordat het behang een grijze achterlaag heeft komt de achtergrondkleur niet door het behang heen. Het is fijn om te verwerken en heeft een luxe uitstraling.

fotobehang-BOW-soft-pink

Voor al ons behang geld: Niet rekenen met behangrollen. Het wordt exact op jouw maat geleverd.  Je kunt het patroon op onze site eenvoudig exact uitsnijden zoals jij dat wilt.

  • Breng  je maten in.
  • Sleep de cursor hoe je hem uit wilt snijden.
  • Bekijk de preview en bestel het behang. Zo eenvoudig is dat.  Het behang wordt speciaal voor jou op maat geprint. Zo groot of zo klein als jij dat wilt.

En wil je liever advies? Dan staan wij voor je klaar. Neem contact op met de klantenservice of vraag KEUZEHULP aan.

behang-BERGVENKEL-groen

WANDenWOONdeco behang eigen fotoHeb je een mooie eigen foto?
Weet je niet zeker of de kwaliteit voldoet? Onze configurator geeft aan of deze de kwaliteitsnorm haalt. Je krijgt een rode balk als deze niet voldoende pixels heeft om te printen.

Maar ook na het plaatsen van je bestelling wordt je foto nog door ons gecontroleerd. Wij nemen contact met je op indien deze afwijkt van de norm en sturen je een vb op ware grootte.

behang-BERITAN