behang groen blauw

Ben jij klaar voor de nieuwe kalme kleur groen blauw?

Heb jij zin om jouw interieur een nieuwe boost te geven? Ga dan eens voor de kalme kleur groen blauw. Groen blauw heeft een diep grijze ondertoon. De tinten van deze kleur zijn afgeleid van de natuur en de zee. Het brengt rust, kalmte en een nieuwe sfeer in jouw huis. Het brengt je huis in balans omdat juist deze kleuren mooi combineren met alle soorten hout, steen en andere natuurlijke materialen. Daarnaast combineert groen blauw ook goed met tinten als roze en terracotta.
Wij geven je graag een behangadvies en maak kennis met ons allernieuwste behang:

fotobehangen groen blauwbehang-BLUSH-groen-blauwKies voor combinaties als groen blauw met roze of groen blauw met kiezel of terracotta.
Pas de 60-30-10 regel toe en je zult een verrassend kleureffect ervaren.
60% is een hoofdkleur
30% is een nuancekleur
10% is een accentkleur
Dit principe helpt je om maat te houden in kleurgebruik. Het brengt balans en daardoor een rust.

 

close up behang BALANCE groen blauw rozeNieuw is ons tegelbehang. Subtiele vlakverdelingen in deze nieuwe kleuren. Dit werkt erg goed op saaie vlakken in je keuken of woonkamer. Gebruik het als lambrisering of achter de open vakken kast. Het geeft meteen een groots effect.  Bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Groen blauw is geen uitgesproken kleur maar wel zeer gemakkelijk te combineren. Hierdoor past het in vele interieurstijlen.

fotobehang-BOW-soft-pink

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang.

Heb je zelf nog niet veel behang-BALANCE-groen-blauwervaring met behangen? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.

 

 

 

behang-KRAANVOGELS--stone-blue
Wil je kunst aan de muur? Kies dan voor het prachtige KRAANVOGEL behang van Atelier Andrea in stone blue. Deze special edition schilderde Andrea speciaal voor WANDenWOONdeco. Dit werk is ook verkrijgbaar op een stoer

wanddoek van BIO cotton of op een muurcirkel van dibond, forex of zelfklevend behang.  

 

 

Ons naadloze en zelfklevende behang is ook verkrijgbaar in muurbogen. Ze zijn eenvoudig te monteren. Of wil je behangen op mdf? Het grote voordeel is dat je de mdf plaat aan beide zijden kunt gebruiken en ook kunt verplaatsen. Lees ons BLOG Behangen op MDF voor alle info. Op iedere maat verkrijgbaar. Uit 1 stuk of op de rol. Gratis advies en gratis verzending.

 

grootte-behang-BALANCE-groen-blauw

 

Heb je zin gekregen om groen blauw behang toe te passen in jouw interieur? Kijk dan eens bij onze nieuwe collectie. Wij ontwerpen veel van ons behang zelf en is daardoor exclusief verkrijgbaar bij WANDenWOONdeco. WANDenWOONdeco WWd design behang

close up behang BALANCE groen blauw

 

Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.