fotobehang terracotta bruin

Ben jij een warmbloedig type?

De mooiste interieur kleuren vind je terug in onze moeder aarde!  Een grote verscheidenheid aan tinten komt vanuit aarde en klei. Neutralen geven warmte en stabiliteit. Daarnaast is het een prachtige basis voor elk interieur. Van bruin tot steenrood. Brique en terra doen het goed naast diepe kleuren of juist felle of pastel kleuren. De zachte kleur kiezel geeft de kleuren een goede balans. Een warm en cosy pallet met een knipoog naar de seventies.  Bekende warme kleuren maar dan nieuw gecombineerd en in een nieuw modern jasje. Met deze sfeer is jouw interieur weer helemaal van nu. Kleuren die je omarmen en je huis als een thuis laten voelen.
Wij geven je graag een behangadvies over ons allernieuwste behang.:

fotobehangen terracotta bruin

tegelbehang-BIAS-terra-bruinNieuw is ons tegelbehang. Het is verkrijgbaar in verschillende combinaties. Deze kleuren zijn verwerkt in behang BIAS zoals brique, biscuit en roodbruin terracotta. Aardse kleuren geven altijd een warme comfortabele sfeer.  Gebruik zachte natureltinten om het geheel een softere look te geven. Met deze kleuren kun je eigenlijk kan het eigenlijk niet verkeerd gaan. Immers al deze tonen vinden elkaar en maken samen een aardse warme sfeer.

Bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Terracotta bruin past prachtig bij lichte kiezel kleuren voor een mooie balans.
behang-BILAL-terracotta

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang. Ook verkrijgbaar als zelfklevend behangcirkel of behangcirkel uit naadloos behang.

zelfklevend-behang-cirkel-ZETA

Vindt je het spannend om zelf te behangen? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.

behangpaneel-BRIGHTON-brownIndien je gaat behangen is het belangrijk dat je eerst de kwaliteit van je muur onder de loep neemt.  Is je muur ruw en niet glad genoeg om te behangen? Lees dan ons BLOG Behangen op MDF voor alle info. Ons behang is op iedere maat en exact op jouw maat verkrijgbaar.

Wil je design behang? Bij WANDenWOONdeco ontwerpen wij veel behang zelf. Dit is exclusief bij ons verkrijgbaar.
WANDenWOONdeco WWd design behang

Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.