fotobehang terracotta roze

Een zachte omarming van een vleugje roze

In tijden van hardheid zijn we op zoek naar een warm toevluchtsoord. Waar we zoete herinneringen kunnen maken en ons comfortabel en vooral thuis voelen. Dit doen we met aardse tinten maar in deze combinatie variant met de toevoeging van prachtig zacht roze. Waren we eerder huiverig deze kleur toe te voegen aan ons interieur, in combinatie met de stoere kleuren mag hij dit seizoen niet ontbreken. Juist in subtiele toepassingen geeft hij die toegevoegde waarde. Daarnaast combineert roze juist ongelimiteerd met fellere kleuren en met groentinten voor een verrassend effect.
Wij geven je graag een behangadvies over ons allernieuwste behang.:

behang-BERGVENKEL-terra-roze

Geef die ene muur een verrassende make over met een uitgesproken behangetje. Een beetje lef geeft een groots resultaat. Veelal wordt gekozen voor een kleine of save print. Het resultaat is daardoor vaak braaf en niet opvallend. Wat is er nu leuker om juist eens te gaan voor een niet voor de hand liggend dessin, kleur of patroon. Het zal je verbazen hoe een ruimte opeens een prachtige uitstraling krijgt. Wil je graag advies of zien hoe het staat in jouw interieur? Vraag dan onze keuzehulp. 

Of bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Combineer het roze met felle kleuren of met groentinten. En als dat teveel voor je is ga dan voor de rustige combi met alle aardekleuren. Zo zit je altijd goed.
behang-BALANCE-terra-roze-

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang. Ook verkrijgbaar als zelfklevend behangcirkel of behangcirkel uit naadloos behang. Bekijk ook eens onze muurbogen. Voor in de gang, achter je bureau of naast dat ene kastje.

zelfklevend-behang-cirkel-ZUSKE-roze-terrazelfklevende-muurboog-ZINO

Ben je geen ervaren behanger? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.  Onze behangcirkels en muurbogen zijn ook zelfklevend verkrijgbaar.
Wil je een afwijkende maat? Vraag het gerust via onze klantenservice. Klik hier voor onze servicepagina.

Wandcirkels en muurbogen zijn zeer geschikt voor je werkplek. Maak deze extra gezellig met deze simpele en eenvoudige toevoeging. Wij leveren deze ook met eigen foto. Je foto wordt altijd gecontroleerd voor wij gaan drukken. Kijk bij eigen foto- persoonlijke woondecoratie  voor al onze producten met een eigen foto.

 

behang-BLUSH-terra-kiezelIndien je gaat behangen is het belangrijk dat je eerst de kwaliteit van je muur onder de loep neemt.  Is je muur ruw en niet glad genoeg om te behangen? Lees dan ons BLOG Behangen op MDF voor alle info. Ons behang is op iedere maat en exact op jouw maat verkrijgbaar.

Wil je design behang? Bij WANDenWOONdeco ontwerpen wij veel behang zelf. Dit is exclusief bij ons verkrijgbaar.
WANDenWOONdeco WWd design behang

Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.