Persoonlijke woondecoratie

Persoonlijke woondecoratie met je eigen foto!

Op zoek naar persoonlijke woondecoratie? Zet je eigen foto op fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Wij controleren altijd je foto bij binnenkomst van je bestelling.

persoonlijke-woondecoratie

Onze klanten beoordelen ons met UITSTEKEND klik hier

4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 28 reviews)
Uitstekend64%
Heel goed29%
Goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Persoonlijke woondecoratie met je eigen foto!

Op zoek naar persoonlijke woondecoratie? Zet je eigen foto op fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Een mooie vakantiefoto, een foto van de kinderen of van je favoriete huisdier. Op de wand met een zelfklevend behang cirkel. Een enorm WANDDOEK katoen met roedes. Of op een sierkussen, print op doek zoals een textielposters of in een frame met verwisselbaar doek. Op een zelfklevende behang cirkel of prachtige Dibond cirkel. Wij controleren je foto bij binnenkomst van de order.

De nieuwste producten voor jou

Geef je huis of kantoor een persoonlijke touch

Wat maakt jouw huis of werkplek bijzonder? Woondecoratie met een persoonlijk tintje! Upload jouw eigen foto en laat hem printen op doek of op hout. Durf een mooie fotowand te maken met jouw unieke foto. En met ons naadloze fotobehang is het ook nog eens gemakkelijk. Geen naden, aan 1 stuk en door de kwaliteit gemakkelijk te monteren. print ook op textielposters. Of geef een persoonlijk kado met een uniek beeld.