Levertijd

Levertijd en productie van onze producten

W&wd levertijd

Wanneer komt mijn levering?

De levertijd van onze producten kun je vinden bij het betreffende product. De producten zijn niet standaard en dus ook niet standaard op voorraad maar worden met zorg speciaal voor jou gemaakt. Zodra de producten klaar zijn en de deur uit gaan ontvang je een mail met een track&trace code. Met deze link kun je je zending volgen en eventueel contact opnemen met de transporteur als je vragen over deze zending hebt. Indien de levertijd afwijkt nemen wij per mail contact met je op om je hierover te informeren.

WANDenWOOndeco.nl productie producten

Speciaal voor jou gemaakt!

Al onze producten worden in Nederland speciaal voor jou geproduceerd. Wij besteden veel aandacht aan de productie ervan. Met de nieuwste technieken en machines worden jouw producten met zorg gemaakt.

Omdat de producten geleverd worden van verschillende locaties kan het zijn dat je de levering in delen ontvangt. Zo zal het frame altijd los van het doek geleverd worden. Wij streven er natuurlijk naar om de gehele levering binnen de afgesproken termijn aan te bieden. Mocht je levering dus nog niet compleet zijn wacht dan de termijn van de levertijd af opdat wij de kans hebben om alle onderdelen aan te leveren. Wij leveren in Nederland en België.

WANDenWOONdeco.nl levering

 06 – 155 009 35
 

klantenservice:

9.00-17.00 uur ma tm vr

Of mail je vraag naar:

logo WANDenWOONdeco pr

  • Kwaliteitsgarantie
  • Deskundig advies
  • Gratis verzending >€50
  • Verzenden in 5 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Veilig betalen

ideal