grafisch behang

Geef jouw interieur stijl met grafisch behang

Met behang is het eenvoudig om een geheel nieuwe sfeer aan jouw interieur te geven. Grafisch behang is een mooie blikvanger, maar overheerst niet in je interieur. Het laat zich gemakkelijk combineren met kleur. Welke accentkleur je ook kiest.

WANDenWOONdeco.nl sfeer GRAPHIC

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZUSANNEFijne wilde veldbloemen, takken, rozen of vogels. Het geeft meteen een prachtige sfeer. Durf je iets meer? Kies dan een gekleurde achtergrond met stoer beton effect. Of gewoon wit. En wil je een speciale achtergrondkleur? Bij vele van onze prints is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een staal aanvragen om het eindresultaat te zien en te voelen. Het is verkrijgbaar op hoogwaardig naadloos behang. Scheurt, krast en kreukt niet en bovendien eenvoudig te monteren.  Lees hier alles over ons behang.

Deze prints zijn ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang.  Op onze site kun je het naadloze behang zo uitsnijden als jij dat wilt. Wil je een andere verhouding? Neem dan contact met ons op.

behang-BLOOM-zilvergrijs

Vindt je dit behang mooi maar weet je niet hoe het zal staan in jouw interieur? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Super eenvoudig. Maak een foto recht van voren van de muur waar je het behang wilt plaatsen. Je ontvangt een vb hoe dit zal staan. En zo maak jij de juiste keuze!

behangpaneel muurboog-BLUM

Ons naadloze en zelfklevende behang is ook verkrijgbaar in muurbogen. Ze zijn eenvoudig te monteren. Of wil je behangen op mdf? Het grote voordeel is dat je de mdf plaat aan beide zijden kunt gebruiken en ook kunt verplaatsen. Lees ons BLOG Behangen op MDF voor alle info. Op iedere maat verkrijgbaar. Uit 1 stuk of op de rol. Gratis advies en gratis verzending. Op onze site kun je deze prints vinden in de sfeer GRAPHIC. Klik hier voor alle producten en prints. Je kunt zelf de uitsnede bepalen bij het behang op de site. Wil je de print groot? Of juist wat kleiner? Je bepaald het zelf.  Ben je niet zo goed in behangen? Geen stress. Omdat de kwaliteit zo mooi stevig is kan iedereen deze mooi verwerken.behang-BEPPEN-wit

Kies een bijpassend wanddoek. Of ga voor een muurcirkel. De prints zijn ook verkrijgbaar op lichtgewicht forex en aluminium dibond. Met bijgeleverde ophangplaat hang je ze eenvoudig op. Fijn als je geen gladde muur hebt. Diverse afmetingen. Tot wel 145 cm doorsnede! Neem een kijkje bij al onze ronde wanddecoratie. Zeer geliefd zijn ook onze behangpanelen. Wat is een behangpaneel? Dit is een kant en klaar op maat gesneden paneel van behang. Prachtig achter de bank of je bed. Plak er een mooie lijst van plinten omheen en je hebt een kunstwerk gemaakt.

behangpaneel-BORDER-charcoal

Ook met je eigen foto! Al ons behang is verkrijgbaar in panelen. Deze kun je zelf uitsnijden bij het product. Of maak je eigen behangpaneel

Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.