woondecoratie sfeer GRAPHIC

WANDenWOONdeco.nl sfeer GRAPHIC

woondecoratie sfeer GRAPHIC 

Shop deze bijzondere grafische tekeningen uit sfeer GRAPHIC. Uitvergroot in naadloos fotobehang geeft dit snel een GROOTS effect aan je muur! Deze moderne grafische tekeningen uit de woondecoratie sfeer GRAPHIC combineer je mooi met blond hout. Kies een print uit ons naadloze fotobehang en shop je woonaccessoires en wanddecoratie in sfeer GRAPHIC erbij!

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZUSANNE
WANDenWOONdeco.nl sfeer GRAPHIC
zelfklevend-behang-cirkel-ZUSKE-zilvergrijs

Naadloos behang:

Woonaccessoires

Deze bijzondere grafische tekeningen op onze woondecoratie in sfeer GRAPHIC geven je interieur een eigentijdse look.  Ze combineren prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang. Kies een bijvoorbeeld een mooi grafisch sierkussen met print. Deze bijzondere en zachte sierkussens hebben een losse en wasbare kussen hoes. Deze zijn verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer GRAPHIC

In sfeer GRAPHIC zijn ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals gerpint doek in de hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek. Met de LED verlichting zijn deze frames een echte sfeermaker. Maar maak ook kleurencombinaties met onze prints op duurzaam vurenhout. Of een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat ook je tafel mooi MATCHEN met je interieur. Shop bij WANDenWOONdeco een tafelkleed met bijpassende servetten in jouw gekozen print van sfeer GRAPHIC. Of placemats in afneembaar vinyl in de print van je fotobehang.