INFO AIRTEX naadloos FOTObehang

Wat je moet weten over ons AIRTEX naadloos FOTObehang!

W&wd AIRTEX naadloos fotobehang

Fijn geweven polyesterdoek met PVC toplaag

W&wd UV printer

Intense kleuren door UV print

Hoogwaardig naadloos fotobehang

De juiste keuze. Ga voor hoogwaardige kwaliteit en gemak!

  •  Ons fotobehang is NAADLOOS: Dus geen naden. Je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig! Je plakt het in zijn geheel op de muur.
  • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is hoger dan ander vinyl of vliesbehang.
  • Ons behang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
  • Ons behang is brandvertragend! (B1&M2)
  • Ons behang is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Wil je behang voor in de keuken of in de badkamer gebruiken. Neem dan contact met ons op. Hiervoor hebben wij een speciaal waterafstotend behang. Ook dit behang is exact op maat en naadloos verkrijgbaar.

Kun je niet beslissen en wil je advies? Wij adviseren je graag!

Naast al deze praktische voordelen is ons behang prachtig diep van kleur. Doordat de print met UV inkt op fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m). Het doek is mat van uitstraling. Wij printen binnen 5 werkdagen tot wel iedere breedte! Op de site kun je zelf tot 5 meter breed bestellen. Wil je breder neem dan contact op met onze klantenservice. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

Kortom een goede reden om te kiezen voor behang en woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

MONTAGE
De montage kan het beste met 2 personen uitgevoerd worden. Kijk bij de montage instructies. Voor montage in een nieuwbouwhuis kun je het beste een aantal weken wachten tot de muren echt goed droog zijn.

METEN
Meet je muur vanaf het hoogste punt en neem rondom minimaal 5 cm extra marge. Dus +10 cm in de totale breedte en +10 cm in de totale hoogte. Speciaal op maat gemaakt behang kan niet worden geretourneerd of geruild.

BUITEN
Ons AIRTEX naadloos fotobehang is voor toepassing binnenshuis. Voor thuis of voor op het werk.