Interieuradvies

WANDenWOONdeco.nl STUDIO interieuradvies

Interieuradvies

Onze STUDIOtnw heeft een brede ervaring in het geven van interieuradvies en het uitvoeren hiervan.
Heb je extra hulp nodig bij het kiezen van een foto voor je  fotobehang? Of ben je op zoek bent naar de juiste woondecoratie? Het aanbod is groot en vindt je het soms lastig keuzes te maken? Neem gerust contact met ons op.

Wil je een ruimte laten inrichten? Of het nu een slaapkamer, werkkamer of woonkamer is wij kunnen je interieuradvies geven! Ons naadloos fotobehang en woonaccessoires zijn in diverse sferen verkrijgbaar. Doordat deze MATCHING woondecoratie geven ze jouw ruimte een unieke uitstraling. Voor betaalde opdrachten kunnen wij onze voorstellen in 3D tekeningen en animaties uitwerken. Maar ook als je een vraag hebt over je interieur of kleurencombinaties kun je bij ons terecht. Of laat je inspireren door onze instagram, facebook  en pinterest pagina.

Voor zakelijke en particuliere klanten. Kijk voor interieur advies voor kantoorinrichting of andere zakelijke ruimtes bij B2B.

Dus vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

foto: Sonja Velda fotografie

Laat je inspireren en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Door middel van onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste producten in ons assortiment en kleurentrends. Dus laat je inspireren en volg ons ook op instagram, pinterest en facebook. Misschien zoek je woonkamer inspiratie? Of woonkamer ideeën? Wil je interieurtips? Wij ontwikkelen ook zelf dessins en prints. Wij kunnen voor specifieke opdrachten geschikt beeldmateriaal zoeken of ontwikkelen. Met aanbod van de nieuwste woonaccessoires of bijzondere wanddecoraties. WANDenWOONdeco is de woonwinkel online voor jouw WAND en WOONdecoratie en interieur inspiratie.