kinderkamer play&bedtime

Waar ben je naar op zoek?

play&bedtime

De play&bedtime kinderkussens hebben een PLAYtime zijde en een BEDtime zijde. Want er is een tijd om te spelen en een tijd om te slapen.

Het BEDtime bedje is los verkrijgbaar. Of met een kussen naar keuze. De kinderkussens zijn ook los verkrijgbaar.

Kies voor kinderkussen LOES, TEUN of KOEtje.

WANDenWOONdeco.nl kinderkamer

Wie zijn de DUTCH friends?

Naast de play&bedtime kinderkussens zijn er nog meer leuke kinderkamer accessoires. De DUTCH friends zijn Nederlandse vriendjes voor een ieder kind dat zich verbonden voelt met Holland. Loes, Teun en KOEtje zijn er om de kinderkamer een gezellige sfeer te geven. Hun afbeelding komt terug op ons naadloos behang, op een kinderkussen of een textielposter. In een frame met heldere LED verlichting of print op hout. Maar ook op placemats en op decoratie matjes. Kortom het maakt van de kinderkamer een hele fantasierijke omgeving als je kindje samen met de FRIENDS kan spelen en slapen.

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires. Maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met de afbeelding van Loes, Teun en KOEtje. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.