textielposter met print

textielposter met print

Onze textiel poster met print heeft een diepe UV print. Daardoor zijn de kleuren diep en intens en geven een prachtig resultaat. Daarnaast kun je ook een textielposter met een eigen foto laten maken.

shop-textielposters
textielposter-PARSA
textielposter PAGODE

textielposter met print

De textielposter met print wordt geprint op soepel doek met 2 tunnels. De montage is eenvoudig. De beukenhouten stokken schuif je namelijk gemakkelijk door de tunnels.  En daarna hang je het eenvoudig op aan het koord. Overal waar je dat wilt. De textiel poster is immers lichtgewicht. Onze textielposters hebben een hoogwaardige pigment print. Deze is op waterbasis en wordt geprint op soepel textiel doek. Hierdoor zijn de kleuren van de textielposter diep en intens.  Shop zo’n mooie MATCH textielposter.

Een textielposter als kado

Een textielposter is ook leuk om kado te geven. Je stuurt het gemakkelijk op. Want de textielposter is immers licht van gewicht. En ook doordat je hem kunt oprollen om te versturen. Dus snel bestellen maar. Kies uit ons aanbod prints. Of maak een persoonlijk kado. Zoals een textiel poster met een bijzondere foto. Upload in onze configurator en shop er daarnaast nog een leuk sierkussen print  of andere leuke woonaccessoires bij.