textielposter met print

textielposter met print

Shop een textielposter met print bij je airtex naadloze fotobehang. Zo laat je jouw favoriete print of sfeer terugkomen in je interieur. De MATCH textielposter met print heeft een diepe UV print. Daardoor zijn de kleuren diep en intens en geven een prachtig resultaat. Daarnaast kun je ook een textielposter met een eigen foto laten maken. Daarnaast shop je een MATCHING sierkussen of frame met verwisselbaar doek.

Tuindecoratie: Al onze textielposters kunnen ook worden geleverd als tuinposter. (met 4 ringen) De prijzen zijn gelijk. Neem contact op met de klantenservice. Levertijd 5 werkdagen.

WANDenWOONdeco.nl textielposters
WANDenWOOndeco.nl textielposter POLLY

Textielposters Getekenddoorzusje

Shop textielposter met print

De textielposter met print wordt geprint op soepel doek met 2 tunnels. De montage is eenvoudig. De beukenhouten stokken schuif je namelijk gemakkelijk door de tunnels.  En daarna hang je het eenvoudig op aan het koord. Overal waar je dat wilt. De textielposter is immers lichtgewicht. Onze textielposters hebben een hoogwaardige pigment print. Deze is op waterbasis en wordt geprint op soepel textiel doek. Hierdoor zijn de kleuren van de textielposter diep en intens.  Shop zo’n mooie MATCH textielposter.

Woonaccessoires

Zoals bijvoorbeeld een sierkussen, frame en naadloos fotobehang! Met WANDenWOONdeco creëer je zo snel en gemakkelijk een compleet nieuwe sfeer in je huis of werkruimte met MATCHING woondecoratie! Kijk voor meer woonkamer inspiratie bij de sfeer die bij jou past. Shop bij WANDenWOONdeco de woonwinkel online je wanddecoratie maar ook woondecoratie bij elkaar.

Geef een MATCH textielposter kado

Een textielposter is ook leuk om kado te geven. Je stuurt het gemakkelijk op. Want de textielposter is immers licht van gewicht. En ook doordat je hem kunt oprollen om te versturen. Dus snel bestellen maar. Kies uit ons aanbod prints. Of maak een persoonlijk kado. Zoals een textielposter met een bijzondere foto. Upload in onze configurator en shop er daarnaast nog een leuk sierkussen print  of andere leuke woonaccessoires bij.