kinderkussen

kinderkussen

Een kinderkussen om mee te spelen of om lekker mee te stoeien! Met onze DUTCH friends Loes, Teun en KOEtje of andere leuke prints. Het kinderkussen is inclusief vulling en van lekker zacht katoen. DE kussen hoes is afneembaar en wasbaar. De kussens met de DUTCH friends hebben een playtime kant. Want er is een tijd om te spelen. En een bedtime kant. Want er is een tijd om te slapen. Hier is een bijpassend RE-board bedje bij verkrijgbaar.

WANDenWOONdeco.nl
DUTCHYhouseKIDS kussens
DUTCHYhouseKIDS kussens

Kinderkamer woonaccessoires

Naast een kinderkussen shop je ook een kinderkamer decoratie matje.  Maar ook naadloos fotobehang in de print van onze DUTCH friends.  Of shop een leuke kinderkamer accessoire op doek zoals de textielposter. Textiel doek met 2 tunnels en beukenhouten stokken met een ophangkoord. Lichtgewicht dus makkelijk en overal op te hangen. Of de vriendjes op duurzame vurenhouten plankjes. Mooi voor in elke stoere kinderkamer. Er is zelfs een frame met heldere LED verlichting! Het doek van deze frames is verwisselbaar waardoor je het frame steeds opnieuw kunt gebruiken. Kies uit ons aanbod los doek voor frames of maak een persoonlijke woondecoratie met je eigen foto.

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor onze kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends. Voor ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.